bolja od megan markl

Nepravedno u drugom planu: Princeza Sofija oličenje je svoje titule, a njen suprug prestolonaslednik će vas OBORITI S NOGU (FOTO)

2

Ona će vremenom početi da zavređuje vašu pažnju mnogo više nego druge princeze i vojvotkinje.

princeza sofija i princ karl filip
princeza sofija i princ karl filipfoto: Profimedia

Ovog vikenda se princ Konstantin od Bavarske oženio, a među gostima bio je čitav niz kraljevskih potomaka, uključujući i voljenu princezu Sofiju od Švedske.

 

Princ Konstantin izgovorio je sudbonosno "da" Deniz Kaji u Sent Moricu u Švajcarskoj, u jednoj intimnoj atmosferi koja je svim aoduzimala dah.

 

 

Ovom venčanju prisustvovale su mnoge slavne ličnosti i naslednici tronova. Najveću pažnju privukao je prinčevski par Švedske. Princeza Sofija i princ Karl Filip javnosti su bliže poznati od svog venčanja, ali se svakako ne eksponiraju onoliko koliko je slučaj sa britanskom kraljevskom porodicom i novovenčanim parom, princom Harijem i Megan Markl.

 

Očigledno je ovaj dan bio veliki i za njih. Princeza Sofija u jednostavnoj ali ipak glamuroznoj haljini privukla je pažnju i gostiju i medija.

 

Međutim, niko nije ostao ravnodušan ni prema princu Karlu. Sav crnom smokingu, sa mašnom umesto kravate, ovaj prestolonaslednik svakako nije slika i prilika plavokosih Šveđana na koje smo navikle, te nam je utoliko privlačniji.

 

 

Može se reći da je švedski prinčevski par preuzeo ovo venčanje.

 

 

makonda-tracker