borba se nastavlja

Na dan rođenja svog deteta susreo se sa TRAGIČNIM VESTIMA: Tužna sudbina glumca kog Srbija OBOŽAVA izmamiće vam suze

1


Glumac kog su svi zavoleli u turskim serijama Ozdžan Deniz je nedavno dobio sina, ali postoji i jedan tužan događaj u njegovom životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ozdžan Deniz je u srednjim godinama naišao je na pravu ženu, dvadeset godina mlađu Fejzu, koja mu je na samom kraju aprila tekuće godine rodila sina, piše Lepa i srećna.

 

Ipak, dok je on u sobi na drugom spratu bolnice uživao u prvim trenucima roditeljstva, na intenzivnu negu na četvrtom spratu smešten je njegov otac Sadik.

 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Ozdžanov otac se već godinu dana bori s kancerom pluća i debelog creva, ali mu se poslednjih dana stanje pogoršalo pa je prebačen u bolnicu, i to istu onu u kojoj se njegova dvadesetpetogodišnja snaja Fejza porađala.

 

Čim mu se sin oporavio od porođaja, Ozdžan ga je uzeo u naručje i odneo da ga deda Sadik vidi. Iako teško bolestan, deda se mnogo obradovao unuku, pogotovo što je svog mlađeg sina već otpisao po tom pitanju, pa je prikupio svu snagu za dalju borbu s bolešću.

 

A post shared by Kadınca Blog (@kadincablognet) on

Ozdžanov stariji brat Erdžan je u razgovoru s novinarima rekao: “Ozdžan je želeo da sina najpre pokaže našem ocu koji se mnogo obradovao unuku. Očevo stanje je loše i Ozdžan sada želi da što više bude sa sinčićem, ali i sa ocem. Nije mu lako”.

 

 

makonda-tracker