romantična

Jovana Nikolić Mišković pravnica po obrazovanju, pevačica po želji: Posle 11 godina Marko i ja se razumemo i bez verbalne komunikacije

1

Harizmatična pevačica sve uspeva. Karijera je ponovo u prvom planu, ali možda i proširenej porodice?

jovana nikolić mišković
jovana nikolić miškovićfoto: Andreja Damnjanović

Pevačica Jovana Nikolić Mišković otkrila je da planira proširenje porodice sa suprugom, biznismenom i filmskim producentom Markom Miškovićem, budući da njihova mezimica Antonina želi sestru.

 

U poslednje vreme oboje su se aktivirali na poslovnom planu, što ne znači da zanemaruju porodicu i zajedničko vreme. Svoj privatan život teže da sačuvaju od očiju javnosti, zbog čega Jovana i Marko uglavnom izlaze na neka mirnija mesta, poput pozorišta ili restorana, gde nema foto-reportera.

Daleko od toga da se krijemo, ali ne mislim da oni koji su stalno pod svetlima reflektora od toga imaju neki benefit. Mi smo oduvek težili da svoj privatni život zadržimo samo za sebe", rekla je Jovana za magazin "Gloria".

 

❤️

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on

Tračevi o razlazu i preljubama ih ne mogu uzdrmati, kako ističe Jovana, jer su tokom jedanaestogodišnjeg braka dokazali da su njihova ljubav i međusobno poverenje jači od toga.

 

 

Tračevima se ne bavimo, tabloidne vesti nisu posebna već uobičajena situacija za nas, koju dočekamo iispratimo sa osmehon. To ne može da poljulja naš odnos. Posle ovoliko godina i bura koje su nam se desile, a ne poznajem nijedan par koji se suočio sa toliko izazova kao mi, razumemo se i bez verbalne komunikacije, uvek znamo šta onaj drugi misli i oseća. Mi smo duboko povezani", priznaje Jovana.

Marko i Jovana su se zaljubili potpuno neočekivano. Jovana je tek izašla iz sedmogodišnje veze, a Marko je sve vreme bio prisutan u njenom životu. Provodili su mnogo vremena zajedno i ljubav se naprosto desila.

 

Zbog nje se desila Antonina, a očigledno će još neko.

 

 

makonda-tracker