neumesno

Oglasila se kraljevska porodica posle višemesečnih skandala: Šta će Megan Markl uraditi povodom problema koje stvara njen OTAC?

1

Kraljevski portparol oglasio se povodom ove emotivne i agresivne situacije.

megan markl
megan marklfoto: FOTO AP

Porodična drama Marklovih svima je već dobro poznata, dokumentovana, posebno otkako su se Megan i Hari venčali u maju ove godine. Prema poslednjem navodu, malo je verovatno da će se Megan pomiriti sa svojim ocem, Tomasom Marklom, u bliskoj budućnosti.

 

Od serije nameštenih paparaci fotografija do prodavanja mnogobrojnih intervjua tabloidima, Tomas Markl nije uradio mnogo toga dobrog kako bi sebe uveo u kraljevsku porodicu na pravi način.

 

tomas markl
tomas marklfoto: Profimedia

Kako piše "9Honey" kraljevski komentator Viktorija Arbiter, Megan se trenutno distancira od svog oca. Ona otkriva:

Nešto od toga što je govorio bilo je emotivno nasilno", upozoravajući da je bilo kakvo pomirenja malo verovatno.

Arbiterova dodaje:

Bilo je pretnji, hradnoće, a bilo je i sramotno i ponižavajuće, sve negativne konotacije koje možete da zamislite, on ih je uputio."

A da stvari budu još gore, kraljevski portparol tvrdi da pojedini detalji koje je Markl otkrio u svojim intervjuima nisu baš tačni. Njemu je, kako ona ističe, bila ponuđena pomoć više puta, što je potpuno kontradiktorno sa njegovim izjavama da mu kraljevska porodica nije pružila podršku i željenu pomoć da dođe na venčanje svoje ćerke.

 

tomas i megan markl
tomas i megan marklfoto: Profimedia

Ovo je potpuna laž, kako tvrdi Arbiterova, koja kaže da je član osoblja čak poslat u Meksiko da ga pokupi i odvede na aerodrom.

 

Ona smatra da je malo verovatno da će Megan otići da vidi oca, naročito posle ovog začaranog kruga skandala u medijima koji se iznova ponavlja i obnavlja.

 

 

 

makonda-tracker