ništa ne krije

Iznenadila je sve fanove: Poznata glumica pokazala svoju PRVU TETOVAŽU, ali su svi gledali SAMO U JEDNO (FOTO)

0

Htela je jedno, a dobila drugo?

ketrin hajgl sa porodicom
ketrin hajgl sa porodicomfoto: Profimedia

Ketrin Hajgl koristi društvene mreže u potpuno druge svrhe, za razliku od ostalih slavnih ličnosti. Osim za promovisanja svoje karijere, koje je inače najmanje zastupljeno, pomoći za ljubimce i životinje, volontiranja i borbe za ljudska prava, popularnoj glumica voli da podeli sa svojim fanovima najintimnije porodične trenutke.

 

Hajgl i njen suprug Džoš Keli imaju dve usvojene ćerke i biološkog sina.

 

 

Ovog puta tridesetdevetogodišnja glumica je odlučila da fanovima pokaže svoju prvu tetovažu i da svima objasni na svom blogu zbog čega je to uradila. Međutim, nije se nadala da će svi primetiti nešto drugo na tim fotografijama.

 

Glumica, u ležernom kućnom izdanju, na fotografijama je sa svojom devetogodišnjom ćerkom Nalejom, budući da je ona jedan od dva razloga za beleženje ovog trenutka.

 

Osim komentara vezanim za tetovažu, većina je primetila neverovatnu sreću i vedrinu na licima glumice i njene ćerke. Njih dve su pozirale na prvoj fotografiji, dok su na drugoj razmenile poljubac.

 

Iako je Hajgl jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su decu usvojila, istovremeno je jedna od retkih koja svo svoje vreme sa porodicom provodi. Svoju karijeru, iako je i dalje aktivna, stavila je po strani, zarad sreće i zdravlja svoje dece.

 

 

makonda-tracker