izazovna

Stavila tačku na sve priče o ANOREKSIJI: Strukirana haljina sa dubokim dekolteom Anđeline Džoli ostaviće vas bez reči (FOTO)

5

Možda je konačno pronašla način da krene dalje.

anđelina džoli
anđelina džolifoto: Profimedia

Otkako se vratila iz Londona u Los Anđeles, Anđelina Džoli je viđena nekoliko puta već sa svakim svojim detetom ponaosob ili u paru. Ona, međutim, nastavlja sudsku bitku sa svojim bivšim mužem, Bredom Pitom, za starateljstvo nad svojom decom, čim se bude okončano brak zvanično.

 

anđelina džoli i bred pit
anđelina džoli i bred pitfoto: Profimedia

U nedelju je ova četrdesettrogodišnja glumica viđena sa svojim sinom Paksom. Bio je njegov red da svojoj majci obeubedi dodatnu pažnju u medijima, kada su išli na ručak, a potom i u kupovinu.

 

Ono što je zapravo više zapalo za oči medijima i fanovima jeste Anđelinina figura u ovoj bež haljini, koja je otkrila više nego što je glumica možda i očekivala.

 

Svojoj duboko dekoltiranoj haljini dodala je i ogrtač u istoj boji, kao i visoke potpetice. Međutim, kada je ogrtač uklonila, glumica je pokazala svoj zanosan dekolte i tetovaže. I ne samo to, stavila je tačku na sve priče o anoreksiji i poremećajima ishrane.

 

 

Crna tašna i zlatne naočare samo su upotpunile ovaj Anđelinin izgled.

 

 

 

makonda-tracker