neverovatno

Zaboravite na Bekamove i Klunijeve: Oni su novi NAJMOĆNIJI PAR današnjice! (FOTO)

0

Novi kralj i njegova kraljica onoga što svi žele da budu pristigli su zasebno na dodeli MTV nagrada 2018. godine.

 

 

home.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

U zajedničkom intervjuu za "GQ" Kajli je priznala da se Skot mnogo više naljuti oko nekih stvari nego ona, ali i svi ostali koji nisu navikli da žive pod mikroskopom celog sveta. Ona svog izabranika podržava bezuslovno. Često mu se pridružuje na društvenim i muzičkim događajima, kao što je, uostalom, bila i ova MTV dodela nagrada.

 

U odsustvu Bijonse i Džej Zija, Kajli i Travis pojavili su se na Crvenom tepihu kao da ga poseduju, a svoja mesta na dodeli sami sebi odredili.

 

Dvadesetjednogodišnja kraljica šminke, koja je prethodnu deceniju provela u svetlu prve porodice rijaliti programa, ima još dosta vremena da skepticima dokaže da nisu u pravu. Tako je uradila i sa svojom trudnoćom, objavivši je onda kada je sama htela.

 

Kako izgleda, Kajli i Travis jačaju i sazrevaju zajedno. Nekoliko puta su im se putevi u prošlosti ukrstili, ali su tek u jakoj ljubavnoj vezi od velikog festivala "Koačela" 2017.

 

Dokazavši da zna razliku između privatnog i javnog, Kajli je samo nekoliko puta bila fotografisana sa Skotom pre nego što je u septembru prošle godine procurela vest o njenoj trudnoći.

 

 

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Sada su Travis i Kajli ponosni roditelji šestomesečne devojčice, koja će od njih naslediti očigledno mnogo. Ponosna mama je za Forbs prokomentarisala da će jednog dana možda se preneti na Stormi, ako je takve stvari budu zanimale.

 

 

makonda-tracker