neverovatno

Zaboravite na Bekamove i Klunijeve: Oni su novi NAJMOĆNIJI PAR današnjice! (FOTO)

0

Novi kralj i njegova kraljica onoga što svi žele da budu pristigli su zasebno na dodeli MTV nagrada 2018. godine.

kajli džener i travis skot
kajli džener i travis skotfoto: Profimedia

Zašto imati jedan veliki ulazak, kada možete dva?

 

Kajli Džener, sva u poslovnom belom stilu, a Travis Skot onako kako samo on zna.

 

 

MTV award??

A post shared by Kylie✨ (@kyliejensquad) on

 

Kajli je kasnila, te je propustila obraćanje Niki Minaž u kome je rekla da poznati duo koristi svoj uticaj kako bi njen album ostao na drugom mestu, ispod albuma Skota Travisa.

 

Kajli i Skot nisu je čak ni udostojili odgovora.

 

Ispostavilo se da je onog trenutka kada je Skot shvatio da njegov album neće biti više na prvom mestu i da će ga Niki Minaž zameniti, Travis i njegova ekipa su odlučili da Kajli i beba Stormi krenu na turneju.

 

Međutim, da li je stvarno toliko iznenađenje bilo da je Skotov album ostao na prvom mestu?

 

 

Prvo, Skot je čovek od akcije, njegova ekipa je svesna koliki je debakl doživeo njegov prethodni album. Drugo, ne postoji takva stvar kao "malo pojačanje Kajli Džener", koja je ispromovisala svog dečka i njegov album toliko da mu nijedan drugi muzičar nije bio konkurencija nedeljama. Niki Minaž je samo jedna od tih koji su pali pod velikim uticajem Kajli Džener na društvenim mrežama.

 

Ona svakako ima tu moć. Forbs je to prepoznao, stavivši ovu tada dvadesetogodišnjakinju na naslovnu stranu svog teksta "Američke žene milijarderi" kao najmlađu osobu na listu žena Amerike koje su svoje bogatstvo same ostvarile.

 

 

Da li uopšte postoji i jedan razgovor danas koji ne uključuje bar jednog člana ove velike porodice?

 

Zaradivši oko 900 miliona od svih stvari koje se oko nje dešavaju (kozmetika, rijaliti program, linija obuće i odeće koju je plasirala sa sestrom Kendal), Kajli je jednom prilikom prokomentarisala da su društvene mreže neverovatna platforma, uz pomoć koje ona ima jako lak pristup fanovima i kupcima.

 

I pronašla je idealno rešenje za Skota, koji i sam ima svoju Baketovu listu želja i koji preferira da se ne fotografiše svakog dana i gubi vreme na bilo šta što nije njegov album.

makonda-tracker