ljubav ili ludorija?

Konačno progovorila o svojoj VEZI: Ovo je Kajli Džener uradila zbog svog dečka posle SAMO NEKOLIKO DANA romanse (FOTO)

0

Posle skoro godinu dana skrivanja od javnosti, Kajli Džener i Travis Skot pristali su na zajednički intervju.

kajli džener i travis skot
kajli džener i travis skotfoto: Profimedia

Kajli Džener konačno je progovorila o svojoj romansi sa Travisom Skotom u njihovom prvom zajedničkom intervjuu za "GQ magazin".

 

Srećan par, koji ima i ćerku Stormi, oduvek su bili jako zatvoreni i nisu puno govorili o svojoj vezi u javnosti, naročito zbog činjenice da je Kajli tek raskinula svoju vezu sa reperom Tajgom.

 

Ipak, novopečeni roditelji odlučili su da podele sa celim svetom svoju ljubav, kako održavaju vezu i kako je na njih uticala vest da će tako mladi postati roditelji.

 

Kajli je u intervjuu rekla da joj je Travis posle samo nekoliko dana zabavljanja rekao da on mora nastaviti svoju turneju i pitao je šta bi mogli da urade povodom toga, pošto očigledno gaje osećanja jedno prema drugom.

Ja sam zaista uskočila u autobus. I odvezli smo se u zalazak sunca. Bila sam uz njega tokom cele turneje", rekla je Kajli.

Buduća milijarderka priznaje da su imali mnogo uspona i padova. To je prirodno. Kada bi se tako nešto dogodilo, odvozili su se u različite gradove i imali prilike da ne budu oni ljudi koji zaista jesu.

 

 

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Sve se, kaže Kajli, dešava sa razlogom. Najmlađa sestra rijaliti programa "U korak sa Kardašijanovima" objašnjava da joj prija što im u tim šetnjama niko ne smeta i što mogu u Klivlendu šetati satima.

 

Nakon što su postali roditelji ćerkice Stormi u februaru, prvi put su progovorili o tom iskustvu.

Čim sam je čuo da plače, bilo je potpuno ludo", rekao je ponosni otac.

 

makonda-tracker