bol ne prolazi

Potresna ispovest Goce Tržan i Raše Novakovića: Deo naše duše otišao je za kumom

0

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković progovorili su o velikoj tragediji i svim spekulacijama koje su pratile smrt njihovog kuma Marija Trtića. 

 

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Raša ne može da prihvati Trtićevu smrt i nikada neće moći! On se zakleo da će uspomene i sećanje na njega čuvati dok je živ.

 

Bili smo nerazdvojni. Besan sam što je sve tako ispalo. On je bio sve, samo ne onakav kako je predstavljen u medijima. Nikome nikada ni dinar nije bio dužan, a kamoli da je uzimao od zelenaša. Pravedan, blag, srdačan, pošten, vredan, lepo vaspitan... Nikada opsovao nije, bio je najbolji muž na planeti. Bio je sve ono što većina nije i ne može ni da se zamisli da se takav uopšte može biti. Možda ovaj pokvareni svet i ne zaslužuje tako neiskvareno biće. Cela porodica je vredna i poštena i nećemo dozvoliti da se u medijima bilo ko igra time. Moj kum je bio moj oslonac, glas razuma i moj drugi brat", rekao je Raša, da bi se zatim Goca ubacila u priču.

Moja ćerka Lena ga je obožavala, kao i on nju. Njegova supruga i on su vodili naše dete na odmor po nedelju dana, vežbali su da vide kako bi se snašli kao roditelji. Nije umeo da joj kaže „ne“. Očajni smo svi! Ako postoji neko kome ovo nije moglo da se dogodi, bio je to Mario, jer nije bio konfliktan i nije umeo da se posvađa. Ispratilo ga je preko 1.000 ljudi, nepoznatog skromnog čoveka koji nije voleo da se eksponira", rekla je pevačica.


Novaković ističe da je njegov kum bio dečko za primer i da bi bio srećan kada bi svi bili kao on.

Krvnika koji nam ga je uzeo nema ko ni da sahrani. Pozdravljam velikog boga i pitam ga: „Zašto?“ Nama koji smo ostali bez njega jedino preostaje da barem jedan dan u životu budemo kao Mario i popravićemo svet. Još jednom njegovoj supruzi i porodici velika podrška i izvinjenje zbog naslovnih strana i gluposti koje prate medijsku pažnju", završava Raša s knedlom u grlu.


Podsetimo, Marija Trtića (28) iz Đurđeva izrešetao je prijatelj njegovog oca Mitar Vuković (66). Gocin i Rašin venčani kum pronađen je mrtav pred porodičnom kućom Vukovića, koji je, nakon što je ubio sina svog prijatelja, presudio i sebi. Policija motive ove nezapamćene tragedije traži u nerešenim računima i zajedničkim poslovanjima ubice i Mariovog oca Nikole Trtića.

 

Piše: Marija Dejanović 

 

 

makonda-tracker