bol ne prolazi

Potresna ispovest Goce Tržan i Raše Novakovića: Deo naše duše otišao je za kumom

0

Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković progovorili su o velikoj tragediji i svim spekulacijama koje su pratile smrt njihovog kuma Marija Trtića. 

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković i dalje su u neverici zbog ubistva njihovog venčanog kuma Marija Trtića (28).


Oni ne mogu da se pomire s činjenicom da njihovog, kako kažu, brata više nema među živima, pa samim tim još nisu svesni ove tragične situacije koja je potresla celu Srbiju. Za njih postoji samo jedna nedoumica i pitanje koje postavljaju svakog časa: „Zašto?“

 

 

Kada su se prekjuče na lokalnom groblju u Đurđevu oprostili od kuma, sa velikim bolom i patnjom otvorili su dušu za Kurir, izjadali se i isplakali za njim.

 

Zašto? Zašto on? Zašto Mario? Prvo, želim da se izvinim njegovoj porodici koja zbog mene trpi sve ovo. Da kum nije povezan s nama, posvetili bi mu mali pasus u novinama na stranama hronike. Razumem vaš novinarski posao, ali onda se tako i ophodite. Ovako se pišu nagađanja i seoske priče zbog kojih je možda i tako tragično nastradao", u besu je rekla Goca, a potom zaplakala.

Šta da kažem, srce nam se rascepalo. Više ništa nije isto i nikada neće biti. Deo naše duše otišao je s njim i ne znam kako ćemo podneti predstojeće dane. Bio je izuzetan, predivan i neko ko je zaslužio najviše poštovanja od svih. To se dokazalo i na sahrani jer nije bio poznata ličnost, a ispratilo ga je preko 1.000 ljudi. Moj muž je izgubio mlađeg brata, jako boli", jadala se Tržanka.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker