drama

Sve se I DALJE vrti oko nje: Kijin BIVŠI dečko napao Milana Stankovića zbog OVOG RAZLOGA

1

Momak je potpuno izgubio kontrolu i počeo da preti pevaču.

milan stanković
milan stankovićfoto: Damir Dervišagić

Milan Stanković doživeo je neprijatnost u Crnoj Gori posle svog nastupa, i to sve zbog navodnog bivšeg dečka Kije Kockar.

 

Naime, mediji već neko vreme Stankovića povezuju sa Kijom, iako su oboje te priče demantovali. Sve se svodilo na šalu i njihov prisan odnos.

 

Milan je pevao nekoliko sati, a kada je završio sa nastupom, šetalištem je krenuo ka automobilu kako bi se odvezao do hotela. U jednom trenutku mu je prišao jedan momak i počeo da viče na njega. Tvrdio je da je on Kijin bivši dečko. Bio je revoltiran što je ona u poslednje vreme prisna sa Milanom i što se spekuliše da su njih dvoje zajedno.

 

kija kockar
kija kockarfoto: Marina Lopičić

Pitao ga je šta ti tražiš sa "njegovom devojkom" i počeo da mu preti. Milan je prvo bio u šoku i nije mogao da veruje šta ga je snašlo, ali se brzo pribrao i pokušao da smiri mladića, objasnio je izvor, koji se u tom trenutku našao na licu mesta i dodao:

Milan je pokušao da mu objasni kako stvari stoje i da nema potrebe da viče na njega. Mladić se nakon toga smirio i onda su normalno porazgovarali, a zatim su se razišli:"

Stanković je nakon toga otišao do svog automobila i uputio se ka hotelu, ali je bio vidno šokiran zbog cele situacije.

 

 

makonda-tracker