iskreno

Milan Stanković bez DLAKE NA JEZIKU: Otvoreno progovorio o Radi Manojlović, Kiji Kockar, Luni, a šta zaista misli o KARLEUŠI će vas iznenaditi!

0

Za skoro deset godina, koliko se bavi muzikom, Milan Stanković uspeo je da pređe put od zvezde Granda do umetnika koji danas pomera granice. Međutim, i njegov odnos sa kolegama često je bio na meti medija.

Milan Stanković
Milan Stankovićfoto: Damir Dervišagić

Posle najnovijeg spota za pesmu "Trans", koji je snimao u Japanu, Milan Stanković opet je u žiži interesovanja medija. Povod za njegov privatan život nije neophodan, a budući da je bio sa koleginicom Radom Manojlović, a da se šuškalo da je u svađi sa Slavicom Ćukteraš, u razgovoru za Kurir pevač je otkrio šta se zapravo krije iza svih tih nagađanja i tračeva, kao i to sa kim bi voleo da sarađuje u budućnosti.

 

Godinama si bio glavna tema svih tabloida zbog veze sa Radom Manojlović, a već izvesno vreme niko ne zna da li imaš novu partnerku. Kada ćeš da je predstaviš i da li si emotivno ispunjen?

Slobodan sam i tako mi trenutno odgovara. Odavno mi se smučilo razvlačenje po tabloidima u svakojakim kontekstima, pogotovo na temu privatnog života i Radmile.

daleko jedno od drugog
daleko jedno od drugogfoto: Damir Dervišagić

Da li si se stvarno naljutio na Slavicu Ćukteraš kada je u "Ami dži-ju" rekla da je Milica Pavlović veća zvezda od tebe, kako su to mnogi portali preneli?

 

- Potvrdu o tome kolika sam zvezda mogu da čujem eventualno od Karleuše. Svi ispod se ne računaju.

 

Slavica Ćukteraš
Slavica Ćukterašfoto: Damir Dervišagić

Ne kriješ da si bio veliki fan Kije Kockar, a sada se piše i da ste otpočeli vezu...

 

- Jeste, još ne znamo pol deteta (smeh). Fanovi su nam pisali: "Milane, oženi Kiju", to je simpatično, ali neko mora da bude normalan. "

 

 

Kija kockar
Kija kockarfoto: Damir Dervišagić

Da ti je Luna prijateljica šta bi joj savetovao?

 

- Nema tu pametnog saveta, mislim da su se ljudi previše uživeli u sve to i da sada treba da puste druge da žive.

 

Luna đogani
Luna đoganifoto: Youtube/printscreen

Karleuša te je nedavno pohvalila i rekla da si oduvek bio kreativno nestvaran. Koliko ti znači kompliment od nje?

Karleušu obožavam, jer je kraljica šou-biznisa. Kada vas neko takav samoinicijativno pohvali, mislim da bi bio red da konačno nađemo pesmu i snimimo taj duet. Samo čekamo da se desi ta pesma i mislim da bi bilo mega. Naši fanovi nas konstantno zatrpavaju porukama i očekuju to od nas.

Jelena karleuša
Jelena karleušafoto: Miša Obradovič

 

makonda-tracker