ISKRENO O SVEMU

Milan Stanković PRIZNAO: Sve je TAČNO, Kija i ja još uvek ne znamo POL DETETA!

0

Pevač nije skrivao osmeh dok je govorio o pobednici popularnog rijalitija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sinoć je održano finale takmičenja "Pinkovih Zvezdica", gde je titulu pobednika ubedljivo odneo Ljuba Stanković koji je sa svojih 5 godina dostigao ogromnu popularnost.

 

Pre samog početka takimčenja, popularni pevač Milan Stanković koji je jedan od članova žirija ovog takmičenja, pa je bio raspoložen da iskreno i bez dlake na jeziku odgovori na neka od trenutno najaktuelnijih pitanja.

 

Nedavno je publiku obradovao novim hitom "Trans" koji je za kratko vreme dostigao odgromnu popularnost, pa je tim povodom otkrio da li je zadovoljan uspehom i da li priprema nešto novo u bliskoj budućnosti:

 

- Oduševljen sam, mislio sam da se posle hita "Ego" neće desiti ništa značajno, ali pesma je premašila moja očekivanja i po svojoj prilici "Trans" će nadmašiti sve moje hitove do sada. Tokio trilogija je u pitanju, tako da nas očekuju još dve pesme koje će publika vrlo brzo moći da čuje. Biće vrelo leto. siguran sam - kaže Milan za portal Srbija Danas, a onda se osvrnuo i na dešavanja u popularnom rijaliti programu "Zadruzi".

 

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje da li je pratio turbulencije "Zadruge" i ko je po njemu bio favorit, Milan odgovara:

 

- Naravno, kao i svi pratio sam "Zadrugu" i favorit mi je Kristina Kija Kockar.

 

Nedavno se u medijima pojavila vest da postoji nešto više između Milana i Kije, a pevač se nije libio da te navode i prokomentariše.

 

- Da, to je tačno, još uvek nismo sigurni kojeg pola je dete koje čekamo. Simpatično je to što su nas spojili, ali moramo nekada da budemo realni i normalni. Što se tiče rijalitija, mislim da su se ljudi previše uživeli u sve to, i da treba da ih puste da žive - rekao je Milan iskreno za portal "Srbija Danas".

 

Pevač nije mogao da da odgovor na pitanje za koga će se Sloba opredeliti, za Lunu ili za Kiju, ali je iskreno rekao da je stihove svoje pesme upravo posvetio prevarenoj ženi, kao i to da su nedavno zajedno bili na večeri:

 

- Istina je da sam pesmu "Nisi mu ti žena" posvetio Kiji. Zašto da ne. I istina je da smo pre nekoliko dana bili zajedno na ručku, i bilo je veoma ukusno - završio je Milan.

 

 

makonda-tracker