iskreno

Iako mu je MAJKA najveći oslonac, falio mu je i otac: Milan Stanković otvoreno o svom NEDOSTATKU samopouzdanja

0

Otkada je 2007. godine postao popularan zbog učešća u "Zvezdama granda", naš pevač priznaje sa kakvim se poteškoćama sretao u svojoj karijeri na privatnom polju.

Milan Stanković
Milan Stankovićfoto: Damir Dervišagić

Više puta u svojim intervjuima Milan Stanković izjavljivao je da mu je majka bila najveća podrška tokom odrastanja, ali i na početku karijere, kada je bilo teško.

 

Ne krije da je ženski svet uvek bio primaran u njegovom životu. Pored majke, Milan je, za "Story" rekao da ga mlađa sestra, Nastasija, uvek oraspoloži i da voli da provodi vreme igrajući igrice sa njom. Voli, kaže, kada se on i sestra ponašaju kao deca.

 

 

Nasta i ja? #tbt

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Razlog što je dete u njemu još uvek toliko jako možda je i odsustvo oca. Stanković je priznao koliko je zapravo nedostatak muške figure uticalo na njegov život.

Uticalo je na moje samopouzdanje i zrelost koju još uvek čekam. Potrebno je da postoji neko ko će vam reći da stanete ili pak da vas ohrabri i kaže vam koliko ste jaki i spremni za život. Ipak, ko zna, možda bez tog deteta ne bih bio ovo što jesam, zato neću da se žalim", rekao je Milan za magazin "Story".

U vezi sa odsustvom oca, Milan je mišljenja da sutradan ne bi voleo da njegovom detetu nedostaju otac i sigurnost, budući da porodica ima najveći uticaj na formiranje ličnosti.

 

Najbolji savetodavac oduvek mu je bila majka, Milena. Ne krije da ga, zahvaljujući njenim savetima, ne dotiču nebitne stvari i loši ljudi u njegovoj okolini.

 

 

makonda-tracker