dvostruki aršini

RAZLIKA između nekih je I PREKO 30 GODINA: Ovo su poznate žene koje su birale MLAĐE MUŠKARCE (FOTO)

0

Kada je muškarac stariji, to je u redu. A kada je žena?

šakira i žerar pike
šakira i žerar pikefoto: Profimedia

Raznolikost u odabiru partnera među poznatim ličnostima i jeste nas iznenađivala i nije. Izlazili su sa kolegama, razvodili se zbog sportista, ženili su se pevačicama i slično. Međutim, ono što je uvek najviše privlačilo pažnju medija jeste razlika u godinama među partnerima.

 

 

Uvek nekako očekujemo da muškarac bude stariji u vezi, ali ove žene su nas razuverile u to. One su hrabro izabrale mlađe partnere i ne stide se da to priznaju.

 

1. Ešton Kučer i Demi Mur

 

ešton kučer i demi mur
ešton kučer i demi murfoto: Profimedia

Razlika: 16 godina

Demi Mur udala se za Eštona Kučera 2005. godine, kada je imala 43 godine, a on svega 27. Razveli su se 2013. godine. To je bio njegov prvi, a Demin treći brak.

 

2. Džejson Momoa i Lisa Bonet

 

džejson momoa i lisa bonet
džejson momoa i lisa bonetfoto: Profimedia

Razlika: 11 godina

Džejson Momoa, popularni glumac iz "Igre prestola", i Lisa Bonet upoznali su se 2005. godine i dve godine kasnije dobili ćerku. Glumac je od svoje supruge mlađi 11 godina. Kasnije su dobili i sina.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

3. Tina Tarner i Ervin Bah

 

tina tarner i ervin bah
tina tarner i ervin bahfoto: Instagram Printscreen

Razlika: 16 godina

Pre 5 godina pevačica Tina Tarner udala se za svoju dugogodišnju ljubav Evrina Baha, posle dvadesetpetogodišnjeg zabavljanja. Ovo je Tinin drugi brak, venčani su i dan-danas.

 

 

4. Emanuel i Brižit Markon

 

emanuel markon i brižit
emanuel markon i brižitfoto: Profimedia

Razlika: 25 godina

Francuski predsednik Emanuel Markon svoju suprugu upoznao je kada je imao samo 15 godina, a ona je bila njegova nastavnica. Brižit (64) je za pariski "Match magazine" rekla da mu se obećala još kada je on imao 17 godina. Venčali su se 2007. godina, a Makron (39) je očuh Brižitine već odrasle dece.

 

5. Šakira i Žerard Pike
 

šakira i žerar pike
šakira i žerar pikefoto: Profimedia

Razlika: 10 godina

Ovo će vam možda izgledati neverovatno, ali da, Šakira je od svog supruga starija 10 godina. Španski fudbaler Pike i pevačica upoznali su se još 2010. godine, od tada su zajedno, a imaju i dvojicu sinova.

 

6. Eva Mendes i Rajan Gosling

 

eva mendez i rajan gosling
eva mendez i rajan goslingfoto: Profimedia

Razlika: 7 godina

Jedan od parova koji mnogo vode računa o svojoj privatnosti su Eva Mendez i Rajan Gosling. Ne vole da pričaju o svojoj vezi, niti o svom porodičnom životu. Međutim, jedina stvar koja nije tajna jesu njihove godine. Glumica je od svog supruga starija 7 godina. Ni ne primećuje se, zar ne?

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

 

 

7. Džoan Kolins i Persi Gibons

 

džoan kolins i persi gibons
džoan kolins i persi gibonsfoto: Instagram Printscreen

Razlika: 32 godine

Ovo je ubedljivo najveća razlika u godinama. Popularna Džoan Kolins udala se za 32 godine mlađeg Persija Gibonsa 2002. godine. Ovo je njen peti brak. Prethodni su se svi završili razvodom.

 

8. Kortni Kardašijan i Skot Disk

 

kortni kardašijan i junes bendži
kortni kardašijan i junes bendžifoto: Instagram Printscreen

Razlika: 14 godina

Popularna rijaliti zvezda Kortni Kardašijan, nakon što se razvela od Skota Disika, utehu je našla u 14 godina mlađem modelu, Junesu. Tek ove godine su u javnosti procurele njihove fotografije, a od tada se pojavljuju svuda zajedno.

 

9. Hju Džekmen i  Debora Li

 

Hju džekmen i debora li
Hju džekmen i debora lifoto: Profimedia

Razlika: 12 godina

Debora Li i glumac zajedno su još od 1996. godine i imaju dvoje dece. Hju Džekmen nekoliko puta je komentarisao u medijima da se ta razlika od 12 godina među njima ne oseća.

 

10. Madona i Hesus

 

madona i hesus
madona i hesusfoto: Instagram Printscreen

Razlika: 28 godina

Pop diva Madona poznata je po svojim kontraverznim vezama sa mlađim muškarcima. Brazilski model Hesus mlađi je bio od nje čak 28 godina. Ipak, kako prenose mediji, par je raskinuo vezu jer nisu imali ništa zajedničko.

 

11. Dženifer Lopez i Kasper Smart

 

dženifer lopez i kasper smart
dženifer lopez i kasper smartfoto: Profimedia

Razlika: 18 godina

Dženifer Lopez i Kasper Smart pojavljivali su se svuda zajedno, nakon što se pevačica razvela od svog muža, pevača Marka Entonija. Da li je razlika od 18 godina uticala da raskinu posle 5 godina, ne znamo.

 

 

makonda-tracker