kratka istorija

Voleo je žene, a i one su volele njega: Koliko je srećnica UKRALO SRCE Frenku Sinatri? (FOTO)

0

Ko kaže da se može voleti samo 3 puta? 

frenk sinatra
frenk sinatrafoto: profimedia

To je bila legenda legendi, najveća zvezda šoubiznisa, prvi svinger, najbolji pevač na svetu, neverovatan oskarovac, borac, pijanica, maničnodepresivan, insomničan, vodeća ličnost "Rat Pack-a". I da, najuspešniji muškarac na polju žena.

 

Teško je definisati ga kao ličnost sa jednim licem, ali ako pokušate, to će verovatno biti u rečenici: "Voleo je žene i one su volele njega". Znao je da učini da ga svaka zavoli.

 

 

Njegovi poznati citati i svingerska "delatnost" će to i potvrditi. Kao i većina nas, Frenk Sinatra bio je i Džekil i Hajd. Da, na umu je imao uglavnom žene, kao i većina muškaraca.

 

 

Šta je popularni pevač tražio u ženama? Osećaj za humor, jednom je odgovorio, ali kasnije u istom razgovoru, fascinantno je to objasnio:

Trebalo bi da imam doktorat na temu žena, ali istina je da sam imao i dosta neuspeha. Veoma sam naklonjen ženama; divim im se. Ali kao i svi muškarci, ne razumem ih."

Međutim, Sinatra je imao stranu koja je žene privlačila. Učiniti je da se oseća cenjenom i prelepom, savetovao je često. Isticao je da ga privlače pametne žene. Izlazak ne bi trebalo da bude takmičenje u gledanju. Priznao je da prvu stvar koju primeti na ženi jesu njene ruke i njihova higijena.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker