niko to nije očekivao

Novi skandal u Holivudu: Supruga zgodnog glumca priznala da ga je prevarila - a zatim svog ljubavnika prijavila policiji!

0

Nakon što je supruga jednog od najpoželjnijih glumaca na svetu optužila jednog muškarca za progaganje, priznala je da je s njim prevarila svog slavnog dragog.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kolin Firt, koji nas je očarao ulogama u filmovima Dnevnik Bridžet Džons, Gordost i predrasude, U stvari ljubav, Engleski pacijent, Zaljubljeni Šekspir i mnogim drugim, jedan je od najpopularnijih svetskih glumaca. Gotovo da nema žene koja ne bi pala na njegov šarm, a to ne menja ni činjenica da će Firt u septembru ove godine napuniti 58 godina.

 

On je, međutim, odavno srećno oženjen - od 1997. u braku je s italijanskom producentkinjom Livijom Đuđoli. Ipak, njihov odnos nije uvek bio stabilan, pa je Đuđolijeva tako priznala da je 2015. godine bila u vezi s drugim muškarcem!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Atraktivna Italijanka optužila je nedavno novinara Marka Brankakiju da je proganja i šalje joj zastrašujuće poruke, nakon čega je pokrenuta policijska istraga. Kako je sama Livija priznala, u pitanju je njen bivši ljubavnik, s kojim je bila kada se na kraći period rastala od glumca Kolina Firta.

 

 

- Iz očiglednih razloga, Firtovi ne žele da se javnost bavi ovom temom - javlja Dejli mejl.

 

Pomenuti novinar navodno proganja Italijanku od septembra 2016. godine, a optužen je da i joj je pretio da će objaviti članke o njoj i Kolinu Firtu, kao i da će pisati glumcu. On sve to negira i ističe da je do sad poslao dve poruke i jedan e-mail.

 

- Poslao sam Kolinu mejl o svom odnosu s Livijom, a danas žalim zbog toga, a ona je podnela tužbu zbog progaganjanja iz straha da ću izaći u javnost i otkriti sve što mi je ispričala o svom braku i radu - tvrdi Brankakija.

 

makonda-tracker