pomirenje ili ne?

Lupao joj je na vrata, molio, a onda izvadio skupoceni prsten: Kako je Rada Manojlović reagovala na Harisovu prosidbu?

0

Haris Berković bio je spreman na neočekivani korak kako bi vratio doskorašnju devojku. 

foto: Dragan Kadić

 

Tek tada je shvatio šta je uradio i da je potpuno izgubio Radino poverenje. U tom trenutku se osvestio i shvatio da je ipak Rada žena koju voli i da je neće pustiti tako lako. Na sve načine je pokušavao da stupi u kontakt s njom, ali uzalud. U jednom trenutku je čak otišao u zlataru, kupio za nju verenički prsten i usred noći otišao pravo u njen stan", kaže prijatelj bivšeg para i otkriva da pevačica nije bila impresionirana Harisovom namerom.

Lupao je na njena vrata, a kada mu je Rada konačno otvorila, pao je na kolena i molio je da mu oprosti. Izvadio je verenički prsten za Radu, ona ga je uzela u ruku i svom snagom gađala Harisa. Rekla mu je da se odmah pokupi iz njenog stana i da usput verenički prsten baci u kantu za smeće, baš kao što je bacio i njihovu ljubav. Tek u tom trenutku je shvatio da je među njima gotovo i pokunjeno je otišao iz stana u kojem su živeli zajedno", otkriva naš izvor.

Tokom njihove veze, opraštala mu je mnoge stvari, prelazila je preko brojnih ljubomornih scena, jer ga je iskreno volela i želela je da njihova ljubav uspe. Mislila je da je Haris muškarac za koga će se udati, pa mu je sve greške praštala zbog činjenice da je mlađi od nje devet godina", kaže na kraju izvor.

 

Podsetimo, Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli su vezu, nakon što je pevačica uhvatila dečka u prevari. Oni su se zabavljali tri godine, a na početku romanse krili su da su zajedno.

 

 

makonda-tracker