u to vreme nije bila poznata

Pre 15 godina uradila je nešto za šta MALO KO ZNA: Otkrivena velika TAJNA Rade Manojlović!

0

Pre petnaest godina pevačica je uradila nešto za šta malo ko od njenih fanova danas zna.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Popularna folk pevačica Rada Manojlović 2007. godine postigla je veliki uspeh u jednom muzičkom takmičenju, zahvaljujući kojem je izašla iz anonimnosti, stekla veliki broj fanova i, jednom rečju, ostvarila svoj san.

 

Nakon velikog uspeha debitantskog singla "Nikada više", pevačica je 2009. godine izdala album "Deset ispod nule", a dve godine kasnije i "Marakana" koji je iznedrio brojne hitove. Ipak, malo je poznato šta je to pevačica uradila pre nego što je svoju publiku obradovala muzičkim albumom.

 

foto: Dragan Kadić

Naime, iako su svi mislili da CD koji je snimila 2009. godine predstavlja njen prvenac, istina je znatno drugačija - pevačica je svoj prvi album snimila pre čak petnaest godina, dok još nije bila poznata, a na albumu koji tad nije izdala nijedna izdavačka kuća nalaze se pesme zanimljivih naziva "Ćao, bezobrazni", "Opasno sam opasna", "Zaboravila" i ostale.

 

Budući da davne 2003. godine nije bila poznata, kao i da njen album nije propraćen adekvatnom medijskom kampanjom, ove Radine pesme nisu doživele uspeh.

 

 

 

makonda-tracker