Štikliranje Radija S više od pola miliona slušalaca

0
Muzička emisija Štikliranje nacionalnog Radija S među najslušanijim je emisijama ovog tipa u Srbiji i jedna od najuspešnijih emisija ovog radija.

Prema poslednjim istraživanjima Stratedžik marketinga u proseku oko 540.000 slušalaca svakodnevno je uz emisiju Štikliranje, što je čini jednom od najuticajnijom muzičkom emisijom.

Od emitovanja prve emisije Štikliranja u martu ove godine, do danas, uspela je da za kratko vreme izgradi značajan prostor za promovisanje domaće muzičke scene, kao i za unapređivanje muzičkih događanja na ovim prostorima. Rambo Amadeus, Slađana Milošević, Jelena Tomašević samo su neki od velikana domaće muzike, koji su svojim učešćem potvrdili da emisija ovako ambicioznog muzičkog koncepta značajno doprinosi razvoju i promociji kvalitetnog zvuka.

- Kao voditelj i urednik, lično sam veoma ponosna na uspeh, koji je emisija Štikliranje postigla za ovo kratko vreme.  Naravno, ovo predstavlja za mene i veliku odgovornost da u novoj 2011. godini budemo još bolji, opravdamo poverenje polumilionskog auditorijuma - kaže Dragana Pačanin.

Svakim radnim danom od 19 do 22 časa za sve slušaoce Radija S štikliraju se naše najveće muziče zvezde, aktuelni događaji, a slušaoci mogu učestvovati i u muzičkom kvizu.

TAGOVI: Radio S
makonda-tracker