neprepoznatljivi

Blast from the past: Zajednička fotografija tri estradne zvezde stara tri decenije objavljena na Instagramu

0

Nedavno je na Instagramu objavljena slika Slađane Delibašić, njenog bivšeg muža Đoganija i Dragane Mirković stara skoro tri decenije. Fanovi su bili oduševljeni, pošto su svo troje maltene neprepoznatljivi.

foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić

Instagram grupa ,,Estradne fotke" poznata je po tome što objavljuje zanimljive fotografije članova naše estrade a često uspeju da iskopaju neke fotografije sa početka karijere nekog pevača ili pevačice.

 

Tako je bilo i sad. Na nedavno objavljenoj fotografiji zajednički poziraju Slađa Delibašić, njen bivši suprug Đogani i Dragana Mirković.

 

Njih troje maltene ne liče na sebe. Svi su obučeni po modi poznih osamdesetih, u bajkerske kožne jakne, kaiševe, sa naglašenom šminkom i razbarušenim frizurama - dokaz koliko se moda od tad promenila ali i koliko estradni umetnici menjaju svoj imidž. Đogani i Dragana Mirković su očito prošli dalek put od tog vremena.

 

Najveću transformaciju je, svakako, doživela Slađa. Ona je potpuno promenila stil i gotovo ništa ne povezuje tadašnju i sadašnju Slađu - posle bajkerskog stila krajem osamdesetih kojeg možemo da vidimo ovde i  dens faze devedesetih ona danas ima odnegovan stil što se može videti na slikama koje deli na Instagramu .

 

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

 

 

 

 

makonda-tracker