Priznanje

Sve za slavu: Poznata pevačica priznala šta je morala da uradi da bi joj karijera krenula uzlaznom putanjom

0

Pevačica Katarina Živković, u emisiji ,,Jutro sa Jovanom i Srđanom" je priznala šta je morala da uradi kako bi napredovala u karijeri.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Publika najčešće nije svesna koliko je težak put folk zvezda i koliko je teško uspeti na estradi. Pevačica Katarina Živković je priznala u emisiji ,,Jutro sa Jovanom i Srđanom" šta je morala da uradi da bi uspela da se podigne na nov nivo.

foto: Damir Dervišagić

 

Iako je Katarina ostavila odličan utisak tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", u početku joj je bilo jako teško da dobije angažmane. U toj situaciji koja nije bila ni malo zavidna dobila je ponudu lično od Saše Popovića  da uđe u  rijaliti "Farma".

 

Po Katarini,  ovo je zapravo bio odličan potez jer joj je karijera nakon učešća krenula uzlaznom putanjom.

 

foto: Damir Dervišagić

Ušla sam jer zaista nisam mogla da nađem neki drugi način da se probijem. To je ispalo savršeno. Mnogo puta sam se opekla i rekla više nego što je trebalo", 

Ona je takođe priznala da nema dobar odos sa novinarima jer previše otkrije:

 

Previše kažem i kada me novinari nešto pitaju, pa ne znam kako da se zaustavim. Sada sam malo podigla ručnu. Mnogo sam drugačija od pre pet godina i sada"

 

Ona se osvrnula i na to koliko je težak njen posao i koliko je imala neprijatnosti:

 

Ja bežim od patetičnih priča, ne volim da pričam da je bilo teško, a jeste. Ujedno sam završavala školu, bila sam dobar đak, nisam uspela da uživam u poslu u to vreme. Sada se sve iskristalisalo, pre nisam radila taj posao iz ljubavi, a sada ga radim"

 

 

makonda-tracker