Indira Radić i Lexington bend snimaju spot

U intimnoj atmosferi jednog beogradskog restorana, Indira Radić i članovi grupe Lexington proslavljali su premijerno izvođenje novog dueta Sto na sat na TV Pink i završili pregovore oko snimanja spota.
0
1 / 2

Ekranizacija pesme koju karakterišu kao budući hit će biti uskoro snimljena sa odličnom ekipom koja će dočarati jednu od najboljih pesama sa Indirinog jubilarnog 15. albuma. Lokaciju snimanja koja će biti veoma interesantna još nisu želeli da otkriju.

- Drago mi je da je pesma sa mojim prijateljima iz Lexingtona ugledala svetlost dana i da smo se dogovorili oko snimanja spota. Ovaj album mi je veoma važan i verujem da ćemo naići na veoma pozitivne reakcije na ovu numeru pop zvuka – prokomentarisala je Indira.

Bojan Vasković, pevač grupe Lexington, dodaje:

- Kad sam prvi put čuo pesmu pomislio sam da će biti hit. Međutim nisam očekivao da za samo nekoliko dana dobijem toliko pohvala za naš rad. Spotu se posebno radujem i jedva čekam da ga realizuje u narednom period.

Zajednička zabava se nastavila do sitnih sati, a zadovoljstvo oko uspešne saradnje nije krio ni bend, ni popularna Indira Radić.

makonda-tracker