može im se

Kad poznati krenu u šoping: Tigrovi, dijamanti, kuće za pse i lobanje dinosaurusa

0

Kad ste bogati, možete sebi da priuštite ispunjavanje svih snova, ma koliko to hirovito, ludo i kapriciozno ispalo. Pogledajte na šta su sve slavne ličnosti bacale svoj novac.

foto: Profimedia

Krisi Tajgen: 360 dolara za 30 grama losiona protiv strija

Kada se prvi put porodila, Krisi Tajgen se svojski trudila da spreči pojavljivanje strija na stomaku, što je uključivalo i često nanošenje specijalnog seruma u tu svrhu, koje je koštalo 360 dolara za nešto manje od 30g. Svojevremeno se žalila novinarima Alllure kako uvek kasni zato što prvo mora da namaže taj losion, ali se zato i hvalila da je delotvoran.

 

Šakil O’Nil: 1.000 dolara nedeljno na aplikacije

Košarkaška superzvezda ima aplikaciju za sve, što i ne čudi, budući da voli da plati za svaku koja mu se dopadne, kako je rekao za The Wall Street Journal. To, ipak, nije ništa za poznatog košarkaša, koji se upustio i u poslovne vode, kojima lepo pliva.

 

Bono: 1000 dolara za avionsku kartu za šešir

Jednom je Bono otišao u Italiju da se pripremi za nastup sa Pavarotijem, a onda je sa užasom shvatio da je zaboravio svoj voljeni šešir u Londonu. Odmah je uplatio avionsku kartu za šešir, koji se jedno vreme vozio na sedištu u prvoj klasi, da bi ga onda avionska posada pomerila u kokpit, kod pilota, u strahu da neko ne zgnječi cenjeni pevačev modni dodatak.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Điđi Hadid: 2.000 dolara za manikir

Supermodel Điđi Hadid zapanjila je svoje fanove kada se 2016. godine pojavila na crvenom tepihu sa hromiranim noktima koji su se slagali sa njenom futurističkom haljinom. KISS Nails, koji su bili odgovorni za taj manikir, rekli su za Teen Vogue da su upotrebili i skrivene kristale, koji su, radi iznenađenja, bili smešteni ispod svakog nokta, te da je sve koštalo 2.000 dolara.

 

Kejt Midlton: 2.350 dolara za kolica za bebu

Kada je princ Džordž bio rođen, roditelji su ga vozili u luksuznim kolicima čija cena premašuje 2.300 dolara. Kako piše Us Weekly, kolica su imala zaštitnu tendu, navlaku, kožne kaiševe i hromiranu korpu.

 

Keli Roland: 5.200 dolara za kadu za bebe

Bijonsina koleginica iz grupe Destiny's Child kupila je za Bijonsinu ćerku Blu Ajvi kadicu za kupanje koja košta 5.200 dolara. The Washington Post piše da je kada bila ukrašena Svarovski kristalima, a ABC News dodaje da je dizajnerka Lori Gardiner više od dva meseca ručno nanosila svaki kristal.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Mila Kunis: 7.000 dolara za kozmetiku lica

Zvezde uvek trebaju da budu spremne za kamere, ali održavanje kože svetlucavom i svežom košta. InStyle izveštava da je Kunisova jednom potrošila 7.000 dolara za HD Diamond and Ruby Peel masku za lice, koja sadrži smrvljene rubine i dijamante.

 

Madona: 10.000 mesečno za posvećenu vodu

In Touch Weekly navodi kako poznata pevačica i njena porodica piju samo posebno blagoslovenu kabala vodu, koja košta oko 5 dolara po flaši.

 

Danijel Redklif: 17.000 dolara za dušek

Kažu da je kvalitetan dušek vredan investicije. Pitanje je samo koliko potrošiti, a Danijel bi vam odgovorio ‒ 17.000 dolara. Kako navodi People, toliko je glumac potrošio za dizajnerski dušek izrađen po narudžbini.

 

Kejti Holms: 24.000 dolara za kućicu za igranje

Holmsova je 2012. svom detetu za Božić poklonila čitavu kućicu za igranje, kako kaže Daily Mail. U pitanju je viktorijanski model koji su stvorili Sweet Retreat Kids, a kućica ima i sopstvenu struju i vodovod.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

 

foto: Profimedia

Paris Hilton: 25.000 dolara za pse i 325.000 za njihovu kuću

Paris je dala 25.000 dolara za dva mala štenca, jednog je zadržala da pravi društvo svom kučetu koje je već imala, a drugo je poklonila majci. Pored toga, napravila je i kuću veliku 300 kvadratnih metara, koja je koštala 325.000 dolara, kako navodi Life & Style Weekly. Minijaturna vila ima centralno grejanje, dizajnerski nameštaj, kožne stolice, balkon i luster.

 

Majli Sajrus: 125.000 dolara za kola samo za njene pse

Majli obožava pse, toliko da je kupila vredni Rendž Rover Sport samo da bi njeni krzneni prijatelji mogli da se voze. Kako izvor kaže za The Daily Star: „Slobodni su da skaču po njemu, ostavljaju svoje dlake, grebu i imaju svoju ćebad.‟

 

Majk Tajson: 140.000 dolara za bengalske tigrove

Majk Tajson je jedna od poznatih ličnosti koja je bila poznata po trošenju novca ‒ dok nije objavio bankrot 2003. godine. Čuveni bokser pazario je dva bengalska tigra. Koštali su ga 140.000 dolara, ali je sportista morao da uloži dosta novca i u pravljenje odgovarajućeg prostora za život, na šta je potrošio hiljade dolara. Pored toga, plaćao je i 125.000 dolara godišnje treneru za životinje.

 

Lil Vejn: 150.000 dolara za dijamante na zubima

Još 2009. godine pevač je napravio dramatičnu modnu izjavu ‒ stavio je zlato i dijamante na zube. Kasnije je rekao Džimiju Kimelu da je promena permanentna i da se dijamanti ne mogu skinuti.

 

Tom Kruz: 200.000 dolara za sopstvenu ultrazvuk mašinu

Tom Kruz je bio toliko srećan zbog začeća ćerkice Suri, da je kupio svoju sonogram mašinu. U intervjuu sa Barbarom Volters izjavio je da je kupio mašinu kojom će pratiti trudnoću svoje žene.

 

Nikolas Kejdž: 270.000 dolara za lobanju dinosaurusa

Kejdž je poznat po svom bizarnom hobiju sakupljanja svakojakih stvari, pa je tako Vanity Fair izvestio da je Oskarovac kupio lobanju Tiranosaurusa staru 67 miliona godina na jednoj aukciji 2007. godine, kada je nadmašio ponudu Leonarda Dikaprija. Glumac je kasnije vratio lobanju, jer se saznalo da je u pitanju ukradena imovina.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

foto: Profimedia

Lejdi Gaga: bar 340.000 dolara za stvari pokojnog Majkla Džeksona

Pevačica je na svom Tviteru otkrila da je kupila 55 stvarčica iz Džeksonove zaostavštine, i to za stotine hiljade dolara. Među stvarima je bila jakna koju je pevač nosio na svojoj Bad turneji (240.000) i jedna od njegovih kristalom optočenih belih rukavica (100.000), kako izveštava The Associated Press.

 

Kanje Vest: 750.000 dolara za zlatne daske za wc šolju

Inspirisan putem u Versaj, Kanje je u svoja kupatila na imanju u Bel Eru postavio četiri pozlaćene daske za wc šolje, u stilu kralja Luja XIV.

 

Kim Bejsindžer: 20.000.000 za grad

Kim je davne 1989. godine zajedno sa još nekim investitorima pazarila čitav grad Brejzlton, kako navodi The New York Times. Međutim, bila je prinuđena da ga proda 1994. godine, nakon što se prijavila za pomoć protiv bankrota.

 

Donald Tramp: 100.000.000 dolara za privatni avion

Tramp je kupio Boing 747 od suosnivača Majkrosofta Pola Alena a zatim ga renovirao: postavio je 24-karatne sigurnosne pojaseve, pozlaćene slavine i Rols Rojs motore, kako navodi Business Insider.

 

 

makonda-tracker