novi dom

Košta 18 miliona - i vredi svaku paru: Nova kuća Džastina Bibera je možda i najlepša vila slavnih koju smo videli! (FOTO)

0

Neki bi rekli da Džastin Biber ne bi bio previše poželjan komšija, budući da ga stalno okružuju fotografi, novinari i obožavaoci. Stanovnici naselja Vest Holivud, međutim, moraće da se izbore s tim teškoćama, jer je mladi pevač upravo tamo iznajmio kuću.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vrednost ove vile procenjuje se na 17,9 miliona, a Biber će za nju mesečno izdvajati 54 hiljade dolara. Kuća ima tri spavaće sobe, bioskop i bazen sa divnim pogledom na panoramu Los Anđelesa. Iako deluje vrlo otvoreno, kuća uživa u privatnosti ekskluzivnog komšiluka, gde su svojevremeno živeli i Keti Peri, Džoni Dep i Mila Kunis.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Sobe su prostrane i svetle, s terasama i zastakljenim zidovima, tako da će pevač moći da se opušta i uživa u lepom pogledu na plavo prozračno nebo. S druge strane, može samo iskoračiti iz svoje spavaće sobe i odmah se naći u dvorištu, gde samo treba da izabere hoće li se izležavati na ležaljkama, plivati u bazenu ili igrati bilijar.

 

Ako mislite da je ova kuća preterivanje, imajte na umu da je manja od prethodne, na Beverli Hilsu, mada se cena ne razlikuje preterano.

 

 

makonda-tracker