slava i novac

Koliko košta biti Bijonse? Milioni za hranu, poklone, dadilje...

0

Pevačica na bankovnom računu ima milione ‒ 500 miliona, da budemo precizniji. Ima više para za trošenje, pa ni njeni troškovi nisu zanemarljivi. Pogledajmo šta sve i koliko košta proslavljenu pevačicu.

foto: Profimedia

Kuće: 97,75 miliona dolara

Bijonse ima tri kuće koje su vredne više miliona: petosobnu vilu u Ist Hemptonu, u stilu kolibe; penthaus u donjem Menhetnu, vredam 6,85 miliona, i čitavu zgradu u Bell Eru vrednu 88 miliona dolara, kako prenosi Variety. Njen dom u Bel Eru ima 8 spavaćih soba, 11 kupatila, 4 bazena napolju, spa i velnes centar, teren za košarku i parking na koji može stati 15 automobila.

 

Odeća: 53.000 + odeća kad je bila trudna

Uvek je izgledala odlično, doterana i kada je bila trudna sa blizancima, ali je trošila više hiljada dolara da održi svoj stil dok je imala trudnički stomak. Kako E!News saznaje, pevačica je potrošila oko 53.000 dolara na odeću za majčinstvo. Ako se pogleda samo njen instagram profil tokom trudnoće, mogu se uočiti svetlucajući blejzer od 4.950 dolara, zatim haljina Dolče i Gabane od 5,395 dolara, Gučijeva haljina od 28,000, kaput od 2,008 dolara, čizme od 1,795 dolara i Gučijeve naočare za sunce vredne nešto više od 400 dolara.

 

foto: Profimedia

Nakit: 6.8 miliona samo za nakit sa dodele nagrade Gremi

Kako prenosi PopSugar, zvezda je nosila Lorejn Švarc dijamante od 100 karata, koji koštaju 6.8 miliona dolara. Njen nakit tom prilikom sastojao se od minđuša u raznim geometrijskim oblicima, urađenim po narudžbini i tri platinasta prstena.

 

Kosa i šminka: 150 dolara za dizajnersku frizuru koju joj je napravila Kim Kimbl, i oko 400 dolara za šminku

Kim Kimbl je počela da radi sa Bijonse 2001. godine; ona je zaslužna za zvezdinu tršavu kosu na Super Boulu 2016. godine, ali taj rad nije jeftin. Cena jednog šišanja u Kiminom salonu je 150, a farbanje košta najmanje 185 dolara. Šminku joj, sa druge strane, radi Ser Džon.

 

Kola: 3 miliona

Bijonse voli stara, vintidž kola, pa tako ima Rols Rojs Silver Klaud II iz 1959. Godine, kako navodi Daily Mail, a taj automobil navodno vredi milion dolara. Ne štedi ni za članove porodice, pa je tako za 41. Rođendan svog muža poklonila Bugati Vejron Grand Sport, vredan 2 miliona, kako saznaje Fox News.

 

foto: Profimedia

Privatni avion: 40 miliona dolara

Za Dan očeva, Bijonse je svom mužu poklonila Bombarder Čalendžer 850 Lirdžet, kako saznaje Architectural Digest. Privatni avion, čija vrednost se procenjuje na 40 miliona dolara, ima prostora za 15 putnika, a sadrži i dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu i dva kupatila.

 

Omiljeni restorani: 150 dolara za meni u Suši Parku

Bijonsin ukus je zahtevan i skupocen. Neka od njenih omiljenih mesta za obedovanje uključuju Čikago Gibson bar i stejkhaus, gde jedna šnicla košta 59 dolara; njujorški restoran azijske hrane TAO, gde njeno omiljeno jelo košta 91 dolar; a tu je i losanđeleski Suši Park, gde jedna omakase porcija košta 150 dolara po osobi.

 

Troškovi vezani za decu: +600.000 dolara i briga za decu

Kako navodi OK! Magazin, pevačica je unajmila čak šest dadilja da se staraju o njenim blizancima i svakoj plaća 100.000 dolara; pored njih, unajmila je i dva posebna staratelja za najstariju ćerku, Blu Ajvi. Osmišljavanje soba njenih blizanaca koštalo je 500.000 dolara, dok su je dizajnerski čaršavi koštali 30.000 dolara, uvođenje sistema zvučnika 50.000 dolara i mural galaksije 20.000 dolara, kako saznaje Daily Mail.

Deca su zbrinuta i što se tiče odeće, pa tako mala Blu Ajvi nosi dizajnersku odeću, a jednom prilikom je obukla haljinu sa Svarovski kristalima, vrednu 9.000 dolara, kako navodi InStyle.

 

foto: Profimedia

Fitnes treninzi: 30 dolara po satu

Kako bi zadržala svoju bajnu figuru, Bijonse naporno trenira sa svojim ličnim trenerom, Markom Borhesom. Kada ne radi sa njim, ona ode da sat vremena vrti pedale u SoulCycle, izveštava E!, a taj trening je košta 30 dolara.

 

Odmor: 900.000 dolara za privatnu plovidbu jahtom oko Italije

Bijonse uvek putuje u stilu, a za to se brine i njen muž. Tako je 2015. godine plaćao 900.000 dolara nedeljno za jahtu tokom njenog odmora u Italiji, kako navodi US Weekly. Tada su porodično plovili od Napulja do Kaprija, a posetili su i Sardiniju.

 

Dobrotvorni rad: +11 miliona

Iako troši milione na sebe i svoju porodicu, Bijonse voli i da pokloni novac u dobrotvorne svrhe. Tako je donirala 4 miliona rehabilitacionom centru Finiks haus, poslala je 7 miliona ljudima koji su bili izmešteni iz svojih stanova usled poplava u Hjustonu, a 2006. putovala je i na Haiti, ne bi li pomogla da se skupi novac za razne nesreće.

 

 

 

makonda-tracker