može im se

Kad poznati krenu u šoping: Tigrovi, dijamanti, kuće za pse i lobanje dinosaurusa

0

Kad ste bogati, možete sebi da priuštite ispunjavanje svih snova, ma koliko to hirovito, ludo i kapriciozno ispalo. Pogledajte na šta su sve slavne ličnosti bacale svoj novac.

 

foto: Profimedia

Điđi Hadid: 2.000 dolara za manikir

Supermodel Điđi Hadid zapanjila je svoje fanove kada se 2016. godine pojavila na crvenom tepihu sa hromiranim noktima koji su se slagali sa njenom futurističkom haljinom. KISS Nails, koji su bili odgovorni za taj manikir, rekli su za Teen Vogue da su upotrebili i skrivene kristale, koji su, radi iznenađenja, bili smešteni ispod svakog nokta, te da je sve koštalo 2.000 dolara.

 

Kejt Midlton: 2.350 dolara za kolica za bebu

Kada je princ Džordž bio rođen, roditelji su ga vozili u luksuznim kolicima čija cena premašuje 2.300 dolara. Kako piše Us Weekly, kolica su imala zaštitnu tendu, navlaku, kožne kaiševe i hromiranu korpu.

 

Keli Roland: 5.200 dolara za kadu za bebe

Bijonsina koleginica iz grupe Destiny's Child kupila je za Bijonsinu ćerku Blu Ajvi kadicu za kupanje koja košta 5.200 dolara. The Washington Post piše da je kada bila ukrašena Svarovski kristalima, a ABC News dodaje da je dizajnerka Lori Gardiner više od dva meseca ručno nanosila svaki kristal.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker