može im se

Kad poznati krenu u šoping: Tigrovi, dijamanti, kuće za pse i lobanje dinosaurusa

0

Kad ste bogati, možete sebi da priuštite ispunjavanje svih snova, ma koliko to hirovito, ludo i kapriciozno ispalo. Pogledajte na šta su sve slavne ličnosti bacale svoj novac.

foto: Profimedia

Krisi Tajgen: 360 dolara za 30 grama losiona protiv strija

Kada se prvi put porodila, Krisi Tajgen se svojski trudila da spreči pojavljivanje strija na stomaku, što je uključivalo i često nanošenje specijalnog seruma u tu svrhu, koje je koštalo 360 dolara za nešto manje od 30g. Svojevremeno se žalila novinarima Alllure kako uvek kasni zato što prvo mora da namaže taj losion, ali se zato i hvalila da je delotvoran.

 

Šakil O’Nil: 1.000 dolara nedeljno na aplikacije

Košarkaška superzvezda ima aplikaciju za sve, što i ne čudi, budući da voli da plati za svaku koja mu se dopadne, kako je rekao za The Wall Street Journal. To, ipak, nije ništa za poznatog košarkaša, koji se upustio i u poslovne vode, kojima lepo pliva.

 

Bono: 1000 dolara za avionsku kartu za šešir

Jednom je Bono otišao u Italiju da se pripremi za nastup sa Pavarotijem, a onda je sa užasom shvatio da je zaboravio svoj voljeni šešir u Londonu. Odmah je uplatio avionsku kartu za šešir, koji se jedno vreme vozio na sedištu u prvoj klasi, da bi ga onda avionska posada pomerila u kokpit, kod pilota, u strahu da neko ne zgnječi cenjeni pevačev modni dodatak.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker