Čekao je 4 godine

Zaprosio ju je isto veče kada ju je upoznao: Oliver Mandić je sve vreme čuvao najlepšu ljubavnu priču o svojoj supruzi Maji (FOTO)

0

Poznati muzičar dugo nije želeo da otkrije detalje ljubavne priče sa svojom surpugom Majom. Ipak, nedavno je popustio, te je javnost imala prilike da otkrije jednu pravu, potpuno filmsku ljubav.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Oliver Mandić jedna je od najkontorverznijih ali i najharizmatičnijih ličnosti sa domaće javne scene.

 

Uvek ispred svog vremena, Mandić je često etiketiran kao čudan. U medijima se u poslednjih nekoliko decenija retko pojavljuje, a intervjue daje još ređe, pogotovo kada je u pitanju privatan život, ali sada je napravio izuzetak.

 

 

Budući da se u februaru navršava četrdeset godina od objavljivanja pesme "Ljuljaj me nežno", Oliver Mandić je dao intervju u kojem je između ostalog govorio i o svojoj supruzi Maji, sa kojom je u braku 18 godina.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

 

 

U klubu Bombo, koji je ranije držao Džej. Došao sam sa ekipom i četiri, pet devojaka. Otišao sam do šanka da kupim cigarete baš kad je ona sa drugaricama ulazila u kafić. Istog trenutka prišao sam joj i upitao je: Odakle si? Pogledala me je i kroz smeh odgovorila da je iz Hercegovine. Zamolio sam Džeja da isključi muziku, kleknuo dole i zaprosio je pred petsto ljudi", otkrio je Oliver i dodao:  

 

Dogovorili smo se da se vidimo sutradan, ali ona se, naravno, nije pojavila. Jurio sam je četiri godine i na kraju uspeo da je odvedem kod matičara. Ljubav je čudo. Kraljevi su zbog nje skidali krune s glava, a ne ja kome su samo ljubav i muzika potrebni", rekao je Oliver.

Međutim, nije sve išlo glatko za zaljubljenog Olivera.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

 

U početku nije bilo nimalo lako. Tašta nije htela ni da čuje za mene. Zvala me je i preko telefona sasula sijaset uvreda na moj račun, dok su njena braća vrebala priliku da me prebiju. Ali, iako su jedva pristali na naše venčanje, ja sam od Maje tražio da potpiše predbračni ugovor, kao u američkim filmovima. Ona je otišla i sve ispričala mojoj majci, koja joj je nedvosmisleno zapretila: Slušaj, dete moje, ako to uradiš, nemoj više da mi dolaziš. Da sam tvoja majka, ja bih ga premlatila. I, naravno, njena reč bila je presudna", rekao je muzičar.

Poznati muzičar ističe da njegova supruga Maja danas vodi glavnu reč u njihovom domu, ali da njemu to i ne smeta: 

Maja vodi kompaniju i biznis, ona brine o svemu. Ja samo sviram, slušam muziku i jedem najbolju klopu na svetu koju mi, naravno, ona sprema. Verujem da sam jedini muškarac u Beogradu kome žena peče hleb. Pravi ga u električnoj pekari od crnog brašna i raznih žitarica."

 

 

 

 

makonda-tracker