Glossy PRIČA NEDELJE

Sonja Vuksanović: Ćerkama sam i otac i majka

0

Glamuroznom proslavom poznata stilistkinja obeležila je ulazak u svet odraslih svoje starije ćerke Sofije, a najveselija na zabavi bila je njena mlađa naslednica Viktorija


 

foto: Damir Dervišagić

Često se našalim i kažem "Odakle mi Sofija uopšte". Neshvatljivo mi je što imam ćerku od 18 godina. To je činjenica, ali nisam svesna godina koje su proletele. Naš odnos je baš onakav kakav treba da bude između majke i ćerke, pre svega pun poštovanja. Nikada se nisam prema njoj ophodila kao da je mala, iako je ponekad tako doživljavam. S poštovanjem joj prilazim u svakom pogledu i pričam kao sa odraslom osobom. Ona mi to vraća na takav način da sve što kažem za nju je amin i zaista super funkcionišemo. Veruje mi, to mi je mnogo bitno", ističe Sonja.

 

Sofija zna da joj mislim najbolje u životu i da tako procenjujem stvari. To mi je satisfakcija. Ponosna sam na nju u svakom pogledu. Ona završava četvrtu godinu srednje škole i planira da upiše fakultet. Zanimaju je mediji, to je njena sfera. Videćemo da li će biti novinarstvo, a meni je drago što želi da studira. Od sledeće godine imaću studenta u kući", ponosno kaže Sonja i dodaje da je ona u potpunosti preuzela brigu o ćerki nakon razvoda od pevača Željka Šašića.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker