Glossy PRIČA NEDELJE

Sonja Vuksanović: Ćerkama sam i otac i majka

0

Glamuroznom proslavom poznata stilistkinja obeležila je ulazak u svet odraslih svoje starije ćerke Sofije, a najveselija na zabavi bila je njena mlađa naslednica Viktorija

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U raskošno dekorisanom ambijentu jedenog beogradskog splava, Sonja Vuksanović organizovala je 24. decembra proslavu povodom osamnaestog rođendana starije ćerke Sofije, koju je dobila u braku sa bivšim suprugom, pevačem Željkom Šašićem.


Kad se Sonja Vuksanović postara za organizaciju, doček Nove godine pada u senku: Svi detalji proslave Sofijinog punoletstva (FOTO)

 

Ponosna majka potrudila se da ispuni svaku želju svojoj mezimici za punoletstvo, iako ona nije bila zahtevna i poželela je da taj važan dan provede sa dragim prijateljima.

Baš je bila prava žurka, onakva kakvu je Sofija i htela. Želela je da bude skroz opušteno veče. Društvo joj je bilo kulturno i veselo, svi su došli da se provedu. I zabavili su se onako kako dolikuje. Najbitnije mi je bilo da Sofija bude zadovoljna. I meni je bilo prelepo, takođe sam uživala sa svojim prijateljima. To veče zauvek ćemo pamtiti jer smo se obe posebno osećale. Moram da naglasim da sam ja bila zadužena oko dekoracije prostora, i iznenađenje sam do kraja krila od ćerke. Drago mi je što sam uspela da je oduševim", počinje Sonja, koja svoju stariju naslednicu i dalje smatra malom devojčicom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker