foto

Zbog njih su Senke nad Balkanom glavna tema među ženama: Trojica glumaca zbog kojih je ovo naša nova omiljena serija

4

Nakon što smo prošle nedelje pisali o glumicama koje su nas ostavile bez daha u seriji Senke nad Balkanom, otkrivamo koja trojica glumaca su ostavila najjači utisak.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Najviše pažnje u najnovijoj seriji RTS-a privlače intrigantan scenario koji obiluje politički kontroverznim temama i fotografija kakvu nemaju ni neka holivudska ostvarenja.

 

Ipak, ova priča ne bi nam bila oslikana na tako sjajan način da nema izvrsnih glumaca. Uz to, verovatno mnoge žene ne bi gledale Senke nad Balkanom ne trepćući da među tim glumcima nema pojedinaca koji bi se izvrsno snašli i na modnoj pisti...

 

One čine da danima razmišljamo o Senkama nad Balkanom: 3 glumice o kojima danas priča cela Srbija

 

Goran Bogdan

 

 

Tridesetsedmogodišnji hrvatski glumac u seriji koja je oduševila Balkan igra lik Mustafe Golubića. Ovaj harizmatični umetnik je od 2005. godine snimio čak 40 filmova i glumio u popularnoj seriji Fargo, ali publika u Srbiji će ga sigurno upamtiti po njegovoj najnovijoj ulozi.

 

1 / 3 Foto: Stefan Jokić

 

- Mustafa nije dobar ni loš, već ga okolnosti stavljaju u takvu poziciju. On je bio čovek najupućeniji u dešavanja u svetu. Uvek je korak ispred drugih - rekao je Bogdan za Kurir o svojoj ulozi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker