otvoreno

Dragana Mićalović prvi put o ljubavnom životu: Ne pamtim kad mi je prišao neki muškarac

1

Šarmantna glumica koja trenutno učestvuje u humanitarnom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato otkrila je malo poznate detalje o svojoj privatnosti.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Dragana Mićalović je trenutno preokupirana probama i snimanjima emisije Tvoje lice zvuči poznato, a iako je trenutno dosta popularna, zanimljivo, ona ne mora svakodnevno da odbija udvarače.

 

- Nemam udvarače, ne prilaze mi muškarci. Mene definitivno kod muškarca privuče neki drugi vid komunikacije, lepota je već individualna stvar. Ne pamtim kada mi je prišao neki muškarac u poslednje vreme, ne znam zbog čega je to tako. Ali postoji ona izreka da sve dođe u svoje vreme - kaže Dragana.

 

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

 

Ona je u glumačkom svetu morala dodatno da se dokazuje jer joj je sestra Sloboda Mićalović. Ona da li je starija sestra veliki kritičar.

 

Ovo su najpoznatija braća i sestre na našoj estradi

 

- Oštar je kritičar, oduševljena je mojim učešćem u ovom šouu. Ni ona sama nije znala, ali ni ja, šta sve mogu da uradim. Kao, na primer, da visim na svili pet metara visoko bez osiguranja. Ona me najviše podržava i redovno prati svaki moj nastup. Tačnije, ona je moj najverniji fan. Najsrećnija sam što mi je Sloboda sestra, to nikako ne može da mi ne imponuje. U životu mogu samo da budem srećna što je zapravo ona moja sestra - ističe Dragana.

makonda-tracker