Ana Bebić: Uzbudljivo skijanje na vodi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

cici

04-09-2010 22:20h
potpuno se slazem sa svim napisanim.....ali devojka ima dobar prolaz jer je mediji toliko forsiraju....jer da li ste ikad videli bilo sta negativo o njoj...???....NE...ali ovo je srbija....uvek cenimo vise tudje nego nase....
NAPRED...Danijel,Milica,SOnja...i ot bend....:))))

aneee

05-09-2010 01:34h
Uvek je bilo tesko prihvatiti tudji uspeh, jos ako je taj neko sa svim svojim kvalitetima i normalna, prirodna osoba odmah mu se pronalaze mane. Ane svaka cast i samo napred, a novim albumom ces sigurno zacepiti usta nevernim tomama. p.s. iza igora je tonci!

brena

05-09-2010 14:05h
Ako ja smatram da Ana treba da se promovise u Hrvatskoj, a ne ovde, prvenstveno zbog toga sto je krajnje osrednja kao pevacica (s tim ce se sloziti i njeni fanovi ako umeju da slusaju muziku a ne samo da gledaju koliko je neko sarmantan i simpatican)zašto bi to značilo da sam ljubomorna na njen uspeh. I kako uopste mogu da budem ljubomorna na nekoga koga ne poznajem, niti mi išta znači u životu. Ana je verovatno OK, ali jednostavno nema dovoljno kvaliteta da bi joj se kao strankinji poklonilo toliko pažnje u promovisanju. I to nema veze sa ljubomorom. Očigledno je da su Anini fanovi isuviše mladi i da ni sami ne znaju kako da "brane" svoju ljubimicu, pa onda izvlače ovako smešan zaključak. I ako neko kritikuje, uvek je isključivo "ljubomora" u pitanju.

DRAGAN

05-09-2010 17:48h
JADNO JE TUZNO I ZALOSNO STO SE NEKI LJUDI U OVOJ ZEMLJI KARAKTERISU KAO STRANCI I STO SU I DALJE U GLAVAMA NEKIH PRISUTNE GLUPE PODELE!
Svaka cast Ani i nadam se da ce se njeni uspesi samo nizati, a i ostali su mogli da se istaknu da su mogli, najlakse je kukati, da je srece da imamo vise ovakvih kao sto je Ana mozda nam deca u vrticu ne bi pevala Iskoristi moje mane !!!

eeee

04-09-2010 17:20h
Muka mi je vise kad vidim kako forsiraju ovu,totalno prosecnu, koja crna popularnost u Srbiji,o cemu vi pricate???!!!Mogu jedino da poverujem da je osnovnoskolci gotive :))) Njen jedini kvalitet je sto je uhvatila "popularnog" srpskog kompozitora cije pesme su za mene btw totalni trash.I onda nas sad njegova ekipa ubedjuje kako je ona mnogo sarmantna,popularna,ma obozavana!!! bljak....Ako je toliko dobra, sto je Hrvati ne forsiraju????

xx

04-09-2010 16:59h
Znaci, vise je ne gura samo decko i Emotion, nego i drugarica...Prvo joj je sredila da peva na Svetskom danu muzike, a sad i ovde...Mogli biste malo da pisete i o mocima iz bivseg OT Benda, a ne stalno o istim likovima...

brena

04-09-2010 16:29h
Nikako nije jasno kako je ona u Hrvatskoj potpuno nepoznata a Srbiji je popularna. POsle OT, Aleksandar se proslavio u Makedoniji, Igor je popularan u Hrvatskoj, Nina u Crnoj Gori, Adnan u Bosni. Sve je to normalno, ali je nenormalno da ovu devojku prosečnih kvaliteta ovde toliko guraju. Zar nije logičnije da je guraju u Hrvatskoj a da se ovde malo više piše, na primer, o Sonji, koja je iz Srbije i mnogo, mnogo bolja pevačica od Ane.

@dragan

06-09-2010 16:41h
Odi ti blago meni u Hrvatsku i pokusaj da napravis karijeru kao pevac, pa onda dodji da pametujes o podelama. Ja nemam nista protiv da se neko iz Hrvatske promovise ovde, ali onda kad napravi nesto prvo u svojoj zemlji,a ne da nekog na tako beskrupolozan nacin forsiramo, a zna se cime je samo to zasluzila mala!!! I da, u pravu su mala je savrsena da peva deci po vrticima,samo njima moze da proda "finocu i neiskvarenost".Kamere ne lazu, ko je pametan bilo mu je dovoljno da proceni ovo "dete sa druge planete", fuj...

@DRAGAN

06-09-2010 17:49h
Slazem se i ostali studenti bi se istakli "ALI DA SU MOGLI" t.e.da je Emotion i ostalim studentima omogucio takvu agresivnu medisku reklamu,promociju... kao Aninu,ona samo sto ne iskace iz frizidera,preterano forsiranje koje nije usrazmeri sa onom sto ona ima da ponudi i opet ona nije poularna u Srbiji ona je samo prepoznatljiva kao i masa drugih likova

STRANAC

06-09-2010 15:51h
STRANAC nisu izmislili Srbi ,svugda po svetu upotrebljava se i to je sasvim normalno,i ne bi trebalo nikoga to vregjati u ovom slucaju Ana jer ona zaista u Srbiji je stranac ,ali ne radi se o tome dali ona je stanac ili ne ,nego to sto je ona isfavorizirana i isforsirane od strane Emotiona bez nikakve osnove za razliku od druge studente koje su mnogo,mnogo kvalitetnije od nje,taj protekcionizam me strasno nervira svugde pa i u ovom slucaju,trebalo je svima omoguciti iste uslove nakon zavrsetka ot a ne samo njoj ,a koliko se ona istakla vidjeli smo tokom ot ,nije mogla da pokupi poverenje publike tokom 3 meseca koliko je trajalo ot imala je najmanje glasova

prosecna sponzorusa

06-09-2010 16:19h
Da je "srece" da imamo vise ovakvih kao sto je Ana,mozda nam nasa deca u vrticu ucila kako doci do cilja sa umiljavanjem,ulizgavanjem , mazenjem,foliranjem ...kao sto je ova mala cinicna folirantkija to radila u ot,onda da bi dobili ono st zele neka uhvate decka da im to sredi ka ona da bi dobila pesmu uhvatila je kompozitora te pesme,i nakon ot Emotion uglavnom su je slepali uz bivsi ot bend.Vidjeli smo vrlo dobro u ot kakv je ,premazana je ona svim mastima ,fujjjod ovakvih likova mi se dize kosa na glavi,suma sumarum PROSECNA SPONZORUSA,nista novo za nasa deca!!!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: