Ana Bebić: Uzbudljivo skijanje na vodi

Šarmantna Ana Bebić nedavno je bila u Novom Bečeju, gde je održala koncert pred brojnom publikom, a pored toga uživala je i u skijanju na vodi u društvu svojih prijatelja
11
1 / 8

Bivša učesnica Operacije trijumf Ana Bebić nastupila je 27. avgusta u okviru Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju. Ana je uspela da oduševi publiku koja je uglas sa svojom miljenicom pevala tokom celog nastupa.

- Provela sam tri dana u Novom Bečeju, na nagovor organizatora, koji su mi takođe i prijatelji. Nastup je odlično popraćen, a reakcija publika bila je izvanredna. Prvi put sam nastupala zajedno sa DJ Kizamijem, a s obzirom na to da smo se super uklopili, imamo u planu da nastavimo saradnju. Velika čast mi je bila da nastupim na istoj sceni kao i muzički velikani poput Bajage, Željka Samardžića, Harija Varešanovića. Tri dana koliko je trajao moja boravak u Novom Bečeju ostaće mi u najlepšem sećanju, jer su se moji domaćini i prijatelji Nada Jeftanić i Zlatko Crnogorac potrudili da se odlično zabavim. Vozili smo se gliserom, a čak sam se i ohrabrila da nakon dve godine ponovo stanem na skije i odlično sam se snašla – otkriva Ana za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker