ne odustaje

Kada bih počela da plačem nikad ne bih prestala: Tužna priča glumice Anite Maničić o borbi za potomstvo

0

Najtežu bitku vodila je daleko od očiju javnosti, ali ishod još uvek nije pozitivan

foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

 

Iako je godinama prisutna na javnoj sceni, nikada nije želela da eksponira svog supruga Bojana. Bojan je grafički dizajner, a zajedno su već 20 godina. Malo je poznato da je venčanje dugo odlagala i to zbog stidljivosti, a na kraju se udala na intimnoj ceremoniji, bez venčanice i svatova. Suprug je Anitina najveća podrška, a deset godina zajedno su vodili borbu za potomstvo.

 

Bojan je divan. Njemu verujem najduže, i zato najviše. Divim mu se što me razume i trpi. Često mi treba samoća, malo bi muževa to trpelo. Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete – rekla je svojevremeno Anita.

 

Mislila je da NIKAD neće moći da zatrudni: Nakon što je usvojila dve devojčice, glumica donela na svet prvo biološko dete

 

Nije joj bilo lako da se suoči sa saznanjem da proces vantelesne oplodnje ne uspeva i da prevaziđe bol u srcu, ali je svu svoju snagu usmerila na to da ipak ima osmeh na licu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker