Iskrena ispovest

Aca Lukas, prvi put posle raskida: Nisam ni ja imun na sve i svašta...

0

Prvi put nakon vesti o raskidu, Aca Lukas rešio je da malo smiri strasti, te stao pred kamere i pojasnio situaciju sa Branislavom Pašajlijom.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Aca Lukas napomenuo je da ga je delovanje na društvenoj mreži Instagram u proteklih mesec dana skupo koštalo, bilo da se radi o fotografijama koje je postavljao ili otvorenim pismima koja je pisao.

foto: Instagram

Kako bi "isterao neke stvari na čistac", pevač je stao pred kamere, te pojasnio čitavu situaciju.

 

To više nije bio brak, osećanja su se ugasila: Aca Lukas konačno otvorio srce i otkrio pravi razlog njihovog razvoda (FOTO)

Nekada čovek ispadne iz koloseka, izletiš iz šina, opali te nešto i onda uradiš takvo nešto što ti možda nije primereno. Nisam ni ja imun na sve i svašta. Stojim iza svega što sam rekao, ali nije trebalo ništa da kažem da ne bih stvarao polemike. Ne reklamu, ja njemu ili on meni, nego da ljudi ne bi dolazili u situaciju da polemišu ko je u pravu.

 

Ali, nekada ne možeš da izdržiš i uradiš nešto zbog čega bi se posle kajao. Ja sam tih dana imao nekoliko izleta koji mi se ne dopadaju. Počeo sam da 'brkam' po Instagramu i Fejsbuku, a nikada nisam znao da uključim to. Počeo sam da gledam šta pišu neki i**oti i da se raspravljam sa njima", iskren je u emisiji bio Aca Lukas u emisiji.

 

makonda-tracker