Keti Peri: Volela bih da se ljubim sa Natali Portman

0
Sve popularnija pevačica Keti Peri u intervjuu za YouTube otkrila je sa kojim bi to sve poznatim damama volela da bude intimna
foto: BANG
foto: BANG

Pomalo kontroverzna autorka hita I kissed a girl, Keti Peri, ispričala je gledaocima portala YouTube kako joj se veoma dopada atraktivna glumica Natali Portman i kako bi volela da joj se pruži prilika da se poljubi sa njom

- Ranije sam želela da se ljubim sa Megan Foks, ali pošto je ona sada udata žena, nisam više sigurna u to. Natali Portman, koja je baš seksi i tako pametna, sada je moj izbor – izjavila je dvadesetpetogodišnja pevačica.

Ova filmska Štrumpfeta obožava da nosi uske lateks haljine, ali nije spremna da se u takvoj garderobi izloži sudu javnosti i fotografiše, recimo, za magazin Playboy.

- Kada bi mi ponudili da se slikam za njih, definitivno bih odbila. Kada bih pristala, to bi bilo kao da otkrivam sve svoje karte, a više volim da imam kojeg keca u rukavu. Smatram da treba da postoji ta suptilna granica između čistog zadirkivanja i potpunog razotkrivanja. Uživam u tome da zadirkujem. Stoga, žao mi je momci, ništa od toga! – poručila je ova atraktivna brineta svojim obožavaocima.

Keti i njen dečko sa kojim se verila u novogodišnjoj noći, britanski komičar Rasel Brend, za početak jeseni planiraju glamurozno venčanje u Indiji, a pošto nijednom od njih dvoje nije stalo do novca i materijalnih stvari, oni ne žele da poslušaju savete svojih bližnjih i potpišu ugovor kojim bi zaštitili svoju imovinu u slučaju da jednog dana dođe do njihovog razvoda.

Pogledajte intervju koji je Keti Peri dala za portal YouTube:

makonda-tracker