Iskreno sa Aleksandrom Simić

Merima Njegomir: Svet bi bio mnogo bolji kada bismo jedni drugima pružali ruku

0

 

„Veoma se dobro osećam dok pevam jer i kad duša boli nekako je lakše. Duša boli često. Čini mi se veći deo života. Bar nas emotivce. Ali bolje je tako. Nikada se ne bih menjala sa ljudima limitiranih osećanja“, kaže jedna od naših najvećih i najtalentovanijih pevačica u emisiji Iskreno .

foto: promo
foto: promo


Majka četvoro dece stvarala je uporedo i muzičku karijeru i porodicu a danas je kaže u miru i ponosna na sve svoje.

 

Na pitanje da može da promeni neke poteze u muzičkoj karijeri da li bi išta menjala Merima po prvi put kaže da bi se više posvetila klasičnoj muzici.

 

- Kada pevam u meni je ljubav. Greške su dobrodošle i one nam služe da se popravimo jer ako to ne učinimo bolje da i nisu postojale. Moja deca su moj veliki ponos , sreća i radost . U budućnosti nastojaću da bude još bolja - kaže Merima Njegomir u posebnom segmentu emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić u kome gosti odgovaraju na neka nesvakidašnja i vrlo lična pitanja.

foto: promo

Novinarima je često umela i ume da kaže ne. Kompromise u karijeri nije pravila. Često je , kako kaže, hodala po ivici ali braneći svoj stav i muziku koju voli. Smatra da je pobeda u životu važna . Iskrenost takođe, jer i kada pogrešite i nekoga povredite ako se iskreno izvinite verovatno će vam biti oprošteno.

 

- Ne treba ružno o ljudima govoriti. Ima ona jedna lepa izreka – Kad pričaš o drugom ti pričaš o sebi. Samo ako možeš pozitivno i da pomogneš ti uradi. Čovek čoveku treba da bude pomoć. Ovaj svet bi bio mnogo bolji kada bi jedni drugima pružali ruku. To sam radila i radim kroz svoju profesiju. U svom životu ako nisam drugome mogla da pomognem onda nisam ni odmagala - iskrena je Merima.

 

O čemu je pričala i šta je po prvim put javno rekla saznajte u petak 14. jula od 22h u novom izdanju emisije Iskreno sa Aleksandrom Simić na tv Naša.

Reprize su subotom u 19h i nedeljom od 17h TV BN četvrkom od 21h reemituje emisiju i može se pratiti na teritoriji čitave BIH i putem satelita u inostranstvu .

makonda-tracker