zvone svadbena zvona

Viktor Troicki spreman za najvažniji korak u životu: Svima je krenulo nabolje na terenu posle ženidbe!

0
Nakon godinu dana ljubavi, popularni sportista i lepa manekenka odlučili su da stanu na ludi kamen, a Viktor je tim povodom govorio o privatnom životu, što inače veoma retko čini.
foto: Instagram
foto: Instagram

Prosidba atraktivne Paraćinke odigrala se u Njujorku prošlog meseca. U „gradu koji nikada ne spava” Viktor je igrao na poslednjem grend slemu u sezoni, a Aleksandra je, naravno, bila sa njim.

 

Iako ništa nije nagoveštavalo da bi baš u Velikoj jabuci mogla da se dogodi prosidba, Viktor je pitao Đorđevićevu da ostatak života „i u dobru i u zlu“ provedu zajedno.

 

Ova fotografija će vas garantovano raznežiti: Zaljubljeni osmeh Viktora Troickog koji govori više od reči (FOTO)

 

Kako mediji javljaju, Đorđevićeva nije trudna, ali se ovo dvoje mladih i srećnih ljudi nadaju da će ubrzo rode zakucati na njihova vrata i da će uskoro postati roditelji. Isti izvor kaže da su roditelji Troickog odušeljeni budućom snajkom i da jedva čekaju srećan dan.

 

foto: Instagram

 

Baš kao što je Viktorova porodica oduševljena Đorđevićevom, tako je i Aleksandrina oduševljena Troickim. Svi jedva čekaju taj 27. novembar, kada će se njih dvoje venčati.

 

Jedan od najlepših srpskih parova uživa u ljubavi: Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević nerazdvojni (FOTO)

 

Troicki, koji gotovo nikada ne komentariše privatan život, kratko je prokomentarisao budući srećan dan:

Tačno je da se ženim. Svi drugovi su se poženili, još ja. Svima je krenulo nabolje na terenu posle ženidbe, pa se nadam da će i meni.

*Na sledećoj strani saznajte koja će zvezda biti kum na ovom venčanju.

 

makonda-tracker