PRVE FOTOGRAFIJE S VENČANJA U ISTRI

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš: Kruna turbulentne ljubavi

0
Posle dve godine razdvojenosti, Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš, koji su vezu započeli u rijalitiju Veliki brat, obnovili su svoju romansu i zavetovali se jedno drugom na večnu vernost u primorskom mestu Barat
foto: Pixsell, Story.hr
foto: Pixsell, Story.hr

Najpoznatiji rijaliti par, Hrvatica Marijana Kovačević (32) i beogradski muzičar Nikola Nemešević (28), krunisali su svoju dugogodišnju, turbulentnu vezu brakom 8. avgusta u Novigradu. Par se pred matičarem zavetovao na večnu ljubav, a zatim su se uputili u idilično mesto Barat u srcu Istre, gde su u društvu bliskih prijatelja i porodice slavili do ranih jutarnjih sati. Marijana je za svoj važan dan blistala u lepršavoj beloj venčanici koja je savršeno isticala njenu vitku figuru, dok se Nemeš odlučio za belu lanenu košulju i pantalone u istoj boji kako bi parirao u eleganciji svojoj supruzi.

 

Okupljanje gostiju počelo je oko osam sati uveče, a na proslavu njihove ljubavi stiglo je oko trideset najbližih prijatelja i članova porodice. Nemeš je kao pravi domaćin, kako nalaže bonton, goste dočekivao ispred vile i poželeo im dobrodošlicu, dok je Marijanina sedmogodišnja ćerka Korina, koju ima iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom, bila mamina verna pratnja.

 

Njihovo svadbeno slavlje nije naišlo na odobravanje turista koji borave u okolnim vilama, pa su gosti imali brojne pritužbe na buku na recepciji luksuznog imanja, ali ni to nije pokvarilo dobro raspoloženje mladenaca niti umanjilo njihovu sreću zbog izgovaranja sudbonosnog da.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker