story ekskluzivno otkriva

Martina Vrbos: Moja mala istarska svadba

0
Uvek nasmejana pevačica Martina Vrbos otkriva detalje ceremonije na kojoj se udala za svog dečka Bogoljuba Vidakovića i tvrdi da ona i suprug sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će proširiti porodicu
foto: Privatna Arhiva

 

- Napravili smo venčanje za naše familije, bili su moji roditelji Marjan i Neda i njegova majka Gordana i tetka Snežana. Tek tada su se upoznali. Uz naše porodice i prijatelje bilo je ukupno dvadesetak ljudi. Ali ja sam se osećala kao u bajci. Nisam htela da pravim veliku svadbu jer mi je muka od takvih veselja. Kada sam razmišljala o venčanju, odlučila sam da nosim kombinezon iz Zare, ali moj najbolji prijatelj Zigman rekao mi je da ću se u tome udati samo preko njega mrtvog i napravio mi je venčanicu za jedan dan. Kada sam je obukla, tek tada sam imala osećaj da sam prava mlada, i drago mi je što me je naterao jer zaista žena mora da ima pravu haljinu za taj dan – otkrila je Martina i objasnila da li planira svadbeno veselje i u srpskoj prestonici.

 

foto: Privatna Arhiva

- Sada živim u Beogradu i volela bih da pozovemo drage ljude na ručak. Nemojte me pitati kada pošto smo i ovu svadbu organizovali bukvalno za 15 dana. Nisam neko ko unapred planira.


Od prevelikog uzbuđenja, Martina je uspela da zaboravi mnoge stvari pa čak i datum svog rođenja. Iako mnogi nakon venčanja pričaju razne priče o tome šta im je prolazilo kroz glavu dok su izgovarali sudbonosno da, sadašnja gospođa Vidaković iskreno je objasnila šta se njoj desilo.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker