poput princeze

U šatoru, kraj močvare, okruženi aligatorima: Venčanje Lane del Rej je sve samo ne tipična bogataška svadba

0

Posle samo nekoliko meseci veze, popularna muzičarka rekla je juče "da" 10 godina starijem muškarcu koji vodi običan život bez glamura, a njihovo venčanje definitivno nije poput onih koje je imala, recimo, Lanina koleginica Dženifer Lopez. I jednostavno je blistala!

Lana del Rej udala se za Džeremija Dufrena, s kojim je u vezi tek nekoliko meseci
Lana del Rej udala se za Džeremija Dufrena, s kojim je u vezi tek nekoliko mesecifoto: Anna KURTH / AFP / Profimedia

Američka kantautorka Lana del Rej (39), jedna od muzičarki koje su obeležile proteklu deceniju, udala se juče za svog dečka Džeremija Dufrena (49) nakon kraće veze.


Superzvezda savremene muzike i misteriozni muškarac koji organizuje ture za razgledanje aligatora rekli su "da" u Luizijani, pored močvare kraj koje Dufren radi u Del Alemandsu, koji je poznat i kao "prestonica somova u univerzumu".


Sudeći po snimcima koji su dospeli do javnosti, Lana del Rej, čije je pravo ime Elizabet Vulridž Grant, stigla je do oltara u pratnji svog oca Roberta Granta, noseći bidermajer, a izgledala je zanosno u beloj venčanici i kose podignute u konjski rep i prebačene preko ramena.

Pevačica i kompozitorka je nosila klasičnu venčanu haljinu balskog kroja i sa kraćim šlepom, dok je njen suprug odabrao crno odelo, belu košulju i braon kožne cipele.

Nakon što su razmenili zavete, mladenci su prošli pored Dufrenovih čamaca i cvetne dekoracije i održali prijem duž gradske luke, na kojoj su bili postavljeni masivni šatori i brojni stolovi.

Ljubav Lane del Rej i kapetana broda koji obožava aligatore


Vest o udaji Lane del Rej stiže nam samo nekoliko meseci nakon što je otkriveno da je ona u vezi sa Džeremijem Dufrenom, kog navodno poznaje još od 2019. godine. Još tada je pevačica na Fejsbuku podelila fotografije s njegovog broda i pomenula ga, a tada je razgledala prirodu sa svojim prijateljima.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren 2019. godine
Lana del Rej i Džeremi Dufren 2019. godinefoto: honeymoon/Instagram

Džeremi svojim brodovima organizuje turističke izlete i imao je priliku da predstavi čarobni svet aligatora mnogim zvezdama, uključujući Kejt Hadson, Glena Pauela i Emu Roberts.


Koliko je poznato, Lanin suprug je stariji od nje, iza sebe ima jedan brak i otac je troje dece.


Kantautorka je sve iznenadila kada je u maju 2024. objavila fotografiju za koju je pozirala s bratom i svojom sestrom, uz opis:


Porodica s mojim momkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)


Potom su viđeni u avgustu ove godine kako se drže za ruke u Engleskoj, a ranije ovog meseca su zajedno bili gosti na jednom venčanju.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren na nedavnom venčanju u Njujorku
Lana del Rej i Džeremi Dufren na nedavnom venčanju u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Privatni život Lane del Rej

 

Pevačica iza sebe ima veze sa škotskim kolegom Barijem Džejmsom O'Nilom, italijanskim fotografom Frančeskom Karocinijem, reperom Dži Izijem, policajcem Šonom Larkinom, muzičarima Klejtonom Džonsonom i Evanom Vinikerom...


Bogatstvo Lane del Rej procenjeno je na 30 miliona dolara, a ćerka je Roberta Granta, uspešnog biznismena čije kompanije vode oko 1.600 sajtova i 8.000 domena. Njenog oca često u medijima nazivaju "tatom nepotizma", zbog toga što su njegova deca imala mnogo prednosti zahvaljujući ogromnom porodičnom imetku, a on je jednom prilikom istakao da mu je ovaj nadimak simpatičan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpske pesme na svadbi norveške princeze

 

makonda-tracker