treća sreća?

Bivši trener Novaka Đokovića odveo 23 godine mlađu lepoticu pred oltar: Boris Beker se u tajnosti oženio po 3. put

0

Romantična ceremonija upriličena je u zamku u Italiji

foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnji trener Novaka Đokovića i nemački teniser Boris Beker po treći put je odlučio da izgovori sudbonosno "da". On se u Italiji oženio Lilijan de Karvaljo Monteiro,dugogodišnjom devojkom, koja je od njega mlađa čak 23 godine.

 

Svečana ceremonija upriličena je u zamku u Italiji. Oni su već dugo bili u emotivnoj vezi, a budući da je iza nekadašnjeg tenisera težak životni period čini se da sada dolaze dani sreće.

 

Pre samog venčanja, Boris i Lilijan su organizovali večeru za porodicu, poznanike i prijatelje nakon čega je upriličena ceremonija kojom su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici koja je isticala njen vitak stas, a na Borisovom licu je se videlo da jedva čeka trenutak kada će svoju devojku moći da nazove suprugom. 

 

Ko je Lilijan de Karvaljo Monteiro?

 

Lilijan je rođena u afričkoj ostrvskoj državi Sao Tome i Principe. Otac joj je nekadašnji ministar odbrane, Viktor Monteira. Postao je široj javnosti poznat nakon što se 2014. godine kandidovao za predsednika te zemlje.

 

Lili se školavala u Rimu, a nakon završenih studija magistrirala je u Londonu. Ono što je mnogima neobično jeste činjenica da Lilijan nema društvene mreže i da ne voli da svoj život prikazuje u javnosti. 

Boris je, kako su preneli nemački mediji, Lilijanu zaprosio još 2021. u milanskoj katedrali, ali je ubrzo optuženi za utaju novca, uhapšen i odveden u zatvor.

 

Nakon što je odslužio kaznu od 8 meseci deportovan je u svoju rodnu zemlju. Tu je dobio još dve godine uslovno i morao je da plati kaznu od pola miliona evra.

 

Uprkos svemu što se dešavalo od te 2021. godine do danas Lilijana je sve vreme bila uz njega. Time mu je pokazala da ga zaista voli zbog čega je nekadašnji trener i odlučio da joj se zakune na večnu ljubav.

 

Bonus video:

Đoković na korak najvećeg uspeha u istoriji tenisa 

 

makonda-tracker