čestitamo ♡

"Najlepše ume da me voli!" Teodora Bjelica se udala za zgodnog fudbalera, a venčanje je izgledalo kako je zamišljala

0

Popularna glumica nije eksponirala svoju ljubav sa sportistom, pa je sve iznenadila vest da je ona rekla "da"

Karlo Muhar i Teodora Bjelica venčali su se
Karlo Muhar i Teodora Bjelica venčali su sefoto: DORINLUCISSIMA/INSTAGRAM / SCREENSHOT

Glumica Teodora Bjelica (30) spada u najlepše devojke domaće javne scene, a ona se uvek trudila da sačuva svoju privatnost, pa je tako uspela da sakrije od očiju javnosti planove da stane na ludi kamen!


Na društvenim mrežama su, međutim, objavljeni snimci koji su otkrili da se ćerka glumice Gordane Bjelice udala.


Njen suprug je hrvatski fudbaler Karlo Muhar (28), koji trenutno igra za rumunski Kluž.

1 / 6 Foto: ZORANA.ZOE/INSTAGRAM/Screenshot

Par je rekao "da" u vrlo romantičnoj atmosferi, a Teodora je najpre nosila klasičnu venčanicu koja otkriva ramena i romantičan veo, nakon čega se za slavlje presvukla u asimetričnu mini-haljinu bele boje.


Mladenci su izgledali srećno i vrlo zaljubljeno, a oni tokom veze nisu delili zajedničke fotografije niti delili detalje o svojoj ljubavi.

 

Venčanje Teodore Bjelice i Karla Muhara
Venčanje Teodore Bjelice i Karla Muharafoto: ZORANA.ZOE/INSTAGRAM/Screenshot

Ipak, Teodora je nedavno priznala da mašta o porodici.


Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav – istakla je ona za Hype.


Kako je tada ispričala, nju je moguće osvojiti lepim manirima i odnosom prema svima oko sebe, a dodala je i da je ljubav njenog aktuelnog partnera posebna.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najlepše ume da me voli. Ljudi se prepoznaju i mene muškarac može da osvoji dobrotom, lepim vaspitanjem, ponašanjem prema meni... To uvek treba žene da obrate pažnju kako se muškarac ponaša u restoranu, kako se ophodi prema životu, prema životinjama, deci, starijima... – rekla je Teodora. – Apsolutno mi nije nabitniji fizički izgled, naravno da je bitan, volimo da vidimo lepo, ali bitno mi je da je dobar čovek, to je broj jedan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlo Muhar (@bampalica)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Udala se Teodora Bjelica

 

makonda-tracker