zdravstveno stanje

TRPELA JE JAKE I STALNE BOLOVE, ALI ODBILA JE LEČENJE U INOSTRANSTVU: Operisana princeza Jelisaveta Karađorđević, evo kako se sad OSEĆA!

2

Puštena je na kućno lečenje nakon intervencije.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Princeza Jelisaveta Karađorđević nakon operacije otkriva da je najgore prošlo i da je počela da hoda, te da oporavak ide predviđenim tokom.

 

Princezi Jelisaveti Karađorđević je 18. maja ugrađen veštački kuk na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti. Poslednjih meseci ćerka kneza Pavla trpela je jake i konstantne bolove, a na lekarskom pregledu saopštili su joj da je operacija jedino rešenje. Kako u izjavi za “Blic” priča kneginja Jelisaveta, ovo je bila neizbežna hirurška intervencija koju je morala da obavi, ali je srećna da je ovaj period života iza nje. Najgore je prošlo.

 

- Nakon razgovora s lekarima došli smo na odluku da ipak mora da se uradi operacija. Ceo hirurški zahvat prošao je dobro. Nekoliko dana posle operacije počela sam da hodam i sve ide predviđenim tokom. Dobro se osećam i radosna sam što više nemam bolove. Danas je deseti dan od operacije i ja se nalazim kod kuće. Svakodnevno vežbam s terapeutom i verujem da ću se brzo vratiti svojim svakodnevnim obavezama - izjavila je juče princeza Jelisaveta Karađorđević za medije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker