wow!

I starinski, i RASKOŠNO, s talasima satena i CRNIM detaljem: Kad se udaje urednica Voga, venčanica je — SPEKTAKULARNA!

0

Alison Šifman, urednica skandinavskog Voga, udala se u izdanju koje je spojilo i retro i urbane aspekte mode

alison šifman odmah je znala kako će izgledati njen stajling iz snova na dan venčanja
alison šifman odmah je znala kako će izgledati njen stajling iz snova na dan venčanjafoto: Instagram/shiffmane

Svaka mlada želi da na dan svog venčanja želi da izgleda najlepše moguće, a jedna od najbitnijih stavki jeste venčanica.

 

Kada ste urednica modnog magazina Vog, onda je sigurno da će venčanica biti nešto posebno, a Alison Šifman, urednica print izdanja skandinavskog Voga, želela je da sve bude drugačije od uobičajnog.

 

Kada su u pitanju njena frizura, obuća, ali i venčanica, Alison je uspela da pomeša i retro i urbano i gotik i glamurozno... I u svemu tome izgledala je neverovatno!

 

Alison i njen suprug Adam upoznali su se, kako ona kaže, staromodno, na Tinderu. Ona bi ponedeljkom dolazila kod Adama da gledaju "Igru presola", a do kraja poslednje sezone, i zvanično su bili par.

 

Alison je krenula s pripremama za venčanje vrlo ozbiljno, a odmah je znala ko želi da joj bude dizajnerka venčanice.


Sanjala sam da nosim venčanicu s potpisom Dilare Fındıkoglu na dan svog venčanja. Ona je genijalna u konstrukciji odevnih komada, obraćanju pažnje na detalje i načinu na koji slavi žensko telo — rekla je urednica o dizajnerki iz Turske sa londonskom adresom, čije su kreacije nosile slavne žene, poput Zendaje, Margo Robi i Kajli Džener.

 

 

Nakon jednog onlajn sastanka na kojem su razgovarale o viziji venčanice, Dilara je poslala Alison skicu prilagođenog korsetnog modela sa neobičnim detaljima za venčanicu — u vidu crne trake.

 

Ona se odmah oduševila skicom, a sama je posmatrala kako je u londonskom studiju nastajala njena venčanica.

 

 

Alison nije htela štikle, pa je birala bele baletanke brenda "Miu Miu", kako bi mogla da pleše celu noć. Ona nije želela da preteruje s detaljima jer je venčanica sama po sebi bila veoma raskošna.

 

Tako je velika da sam znala da želim da budem suzdržana sa svim ostalim elementima. Jedini komad nakita koji sam htela da nosim bila je mamina narukvica.

 

Inače, kako je sama rekla na Instagramu, veo joj je poslala prijateljica iz Kanade, koja nije mogla da dođe na venčanje zbog trudnoće.

 

Moćno, ženstveno i veoma neobično!

 

 

Bonus video

Cipele za venčanje Maše Memedović

 

makonda-tracker