zavirite na njihovu svadbu!

Mlada, njena čuvena mama, gosti — SVE je bilo savršeno: Venčanje glumice i pevača okupilo je SUV KREM slavnih ličnosti

2

Na svadbi glumice i ćerke Endi Mekdauel i njenog partnera pevača okupio se krem de la krem Amerike

prelepa glumica margaret kvali udala se za svog partnera, muzičara džeka antonofa
prelepa glumica margaret kvali udala se za svog partnera, muzičara džeka antonofafoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevač Džek Antonof i glumica Margaret Kvali venčali su se ovog vikenda u Nju Džerziju! Par se verio u maju 2022. godine, a sada su upriličili prelepo i glamurozno venčanje, na kom se pojavilo mnogo slavnih gostiju.

 

Mada je par isprva ćutao o svojoj romansi, Margaret, inače i ćerka glumice Endi Mekdaul, otkrila je da su se verili fotografijama prstena, koje je potom izbrisala, uz koje je dodala opis "Oh, volim ga".

 

Par je pre venčanja organizovao i probnu večeru, a jedna od prvih i najvažnijih zvanica bila je Tejlor Svift, čiji fanovi su toliko opsednuti njom da, kada su čuli gde se nalazi, blokirali su ulicu da bi je videli.

 

 

Uprkos neprijatnosti, Tejlor Svift se s osmehom pojavila na dugoočekivanom venčanju, u svetloplavoj čipkastoj korset-haljini. Svoju dugu plavu kosu je pustila, a birala je prirodnu i decentnu šminku.

 

Tejlor je, inače, prijateljica Džeka Antonova, a uz to i sarađuju od 2012. godine.

 

Na venčanju je uslikana Lana del Rej, koja je birala kraću haljinu s floralnim printom i efektnim čipkastim detaljima, uz koje je nosila papuče s platformom i plavu Prada tašnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

 

Među zvanicama su se našli i Čening Tejtum i Zoe Kravic, jedan od najlepših parova Holivuda, a bili su primer klasične elegancije; Zoe je blistala u crnoj haljini bez rukava i bretela, a Tejtum se fenomenalno uklopio sa svojom dragom...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONBON CHIC (@bonbon_chic)

 

Tu je bila i mladina mama, slavna glumica Endi Mekdauel...

 

endi mekdauel na venčanju ćerke margaret
endi mekdauel na venčanju ćerke margaretfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, par se zabavlja od leta 2021. godine, a kako su krili doslovno svaki detalj svoje veze, trudili su se i da organizuju prilično intimno venčanje, što im je uspelo samo donekle.

 

margaret kvali na svom venčanju
margaret kvali na svom venčanjufoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov:

 

makonda-tracker