blistaju zajedno

Ne krije čime ju je osvojio Damir Handanović: Ministarka Dubravka Đedović prvi put o UDAJI za poznatog kompozitora

2

Kako domaži mediji tvrde, ministarka Dubravka Đedović sutra će postati supruga Damira Handanovića

Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme uživaju u skladnoj vezi
Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme uživaju u skladnoj vezifoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović sutra će reći "da" Damiru Handanoviću, popularnom kompozitoru i direktoru CEBEF-a, a mediji su pisali da se venčanje planira u strogoj tajnosti.


Par se nije mnogo eksponirao od početka ljubavi, pa se za njihovu vezu i veridbu saznalo tek nedavno, a ministarka je pre izvesnog vremena rešila da napravi izuzetak i u jednom intervjuu progovori o svojoj sreći.


Iako se rastala od nekadašnjeg ragbiste i triatlonca Kristofa Negrea, s kojim je bila u braku i dobila dvoje dece, kako je objasnila, ona u ljubav i dalje veruje.

 

Naravno da verujem u ljubav. Bez ljubavi nema života! Damir me je osvojio svojom kreativnošću i duhovitošću. Znate, uz sve napore, ljubav još niko na svetu nije objasnio, ma koliko se trudili – objasnila je ona za Bazar. – Slažem se sa velikim Mešom Selimovićem da je ljubav valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati, niti joj tražiti razlog.

 

1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Prema njenim rečima, uzbuđenje zbog predstojećeg venčanja je veliko, a na njemu se okupiti njihovi najbliži i proslaviti ljubav ovog para.


Uzbuđeni smo zbog toga. Želimo da obeležimo taj događaj za nas, za porodicu i prijatelje i da nazdravimo svemu lepom što dolazi – rekla je Dubravka Đedović.

 


Kako su pisali mediji, Dubravka Đedović i Damir Handanović upoznali su se na teniskom turniru Serbia Open, a Hello je pisao da je kompozitor posle svega nekoliko dana poznanstva rekao političarki da će jednog dana oni živeti zajedno, na šta se ona – nasmejala. Ispostavilo se, međutim, da se između njih rodila ljubav, a spekuliše se da je njihova svadba zakazana za sutra.

 

 

BONUS VIDEO Verica Rakočević u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker